Ida og Mads vandt finalen i 'Nybyggerne' 2019 og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. (Foto: Henrik R Petersen)
Ida og Mads vandt finalen i 'Nybyggerne' 2019 og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner. (Foto: Henrik R Petersen)

'Nybyggerne'-par afslører stor nyhed

Tiden som kærester er slut efter 10 år.

Ida Holm og Mads Taiki Pedersen mødte hinanden for 10 år siden, og i 2019 vandt de 'Nybyggerne'. To år senere blev de forældre, da sønnen Kai kom til verden. Nu gemmer parret på endnu en sød nyhed. Det afslører Ida på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-par afslører plan om børn

Artiklen fortsætter efter videoen med sidste års vindere af 'Nybyggerne'.

- 10 år som sjælevenner og kærester i dag. Den mærkedag benyttede Mads til at give mig et japansk hankostempel med tegnene for ‘Holm Taiki’ - mit efternavn og hans efternavn. Og det blev sidste dag som kærester, for nu er vi forlovede, du!

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: 3-årig søn kan læse

Sådan skrev hun i går aftes til et billede af sig selv og Mads og et billede af stemplet, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til Sofie Lindes twist i 'X Factor'?

Ida og Mads vandt det gule hus i 2019, hvorefter de rykkede til Dronningborg ved Randers og boede i huset i to år. Herefter flyttede de til Aarhus, hvor de købte et hus, der kunne rumme både familien og deres spirende forretning, og så åbnede de en butik i latinerkvarteret i Aarhus.