Heidi og Nadia Shila. (Foto: DR / Hjemløs på Instagram)
Heidi og Nadia Shila. (Foto: DR / Hjemløs på Instagram)

Ung mor afslører: 3-årig søn kan læse

Nadia Shila Petersens mellemste søn har nogle ganske særlige evner.

Nadia Shila Gozdan tonede frem på skærmen i 'De unge mødre', da hun var ung mor til sønnen Kyle. I sensommeren tog Nadia Shila sammen med sin mor og Kyle til USA i håb om at starte på en frisk. Det gik dog ikke efter planen, og i en længere periode boede familien på gaden.

LÆS OGSÅ: Melvin afslører nyt tv-job

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Sofie Linde afslører hemmeligt budskab i 'X Factor'.

Kyle blev i starten af 2017 fjernet og sendt tilbage til Danmark, hvor han nu bor hos sin far. Nadia Shila mødte imidlertid Jeremy, som hun blev gift og fik datteren Hope, sønnen Hayden og sønnen Henry med. I slutningen af 2021 blev Nadja og Jeremy skilt, men de samarbejder stadig om børnene.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par er startet i parterapi

Tidligere på ugen afslørede Nadia Shila, at hun havde oprettet en YouTube-profil til sønnen Hayden, som lider af autisme. Her kan man følge hans hverdag, og det er også her, at Nadia Shila afslører, at han i en alder af blot 3 år kan læse.

Det viser hun frem i en video, som kan ses her eller nederst i artiklen. Her sidder Hayden og læser et kort op til sin far, og selvom Nadia Shila peger på, hvor han skal starte, læser den blot 3-årige dreng kortet op ord for ord.

LÆS OGSÅ: Familien klagede over medie efter Hugo Helmigs død

Se videoen herunder: