'Årgang 20'-par er startet i parterapi

Det er ikke uden grund, at tv-parret Lisbeth og Christian har besluttet sig for at gå i terapi sammen.

I 'Årgang 20' inviterer Lisbeth og Christian Vernsted-Fabricius indenfor i deres liv. Imellem programmerne kan man følge med på Lisbeths Instagram, hvor hun har mere end 27.000 følgere. Her deler hun ud af op- og nedture, og det er også her, hun afslørede, at hende og Christian havde taget en stor beslutning.

- I morgen starter Christian og jeg til parterapi. Ikke fordi vi er ved at gå fra hinanden, heller ikke fordi vi er tæt på!! Faktisk har vi aldrig haft det bedre sammen. Vi vil gerne pleje vores forhold. Vi vil gerne blive bedre til at kommunikere sammen. Vi ser det helt klart som en investering i ens forhold, skrev Lisbeth i slutningen af januar på Instagram.

' LÆS OGSÅ: Bubber på arbejde kort efter fødslen

Derfor er de fortsat i terapi

Og det ser ud til, at beslutningen har været den helt rigtige. Lisbeth og Christian går nemlig stadig i parterapi, og det vækker undring hos Lisbeths følgere.

LÆS OGSÅ: Geggo svarer på graviditetsrygter

- Jeg får virkelig mange beskeder omkring, hvorfor vi stadig er i parterapi, og svaret er ret enkelt: Fordi vi plejer vores forhold. Hvad gør I for at pleje jeres forhold? I dag tænkte jeg, inden vi tog afsted, at der ikke rigtigt var noget at snakke om, da jeg føler, vi egentlig er kommet rundt omkring det hele, de to gange vi har været der, skriver Lisbeth på Instagram og fortsætter:

- Men sagen er den, at der altid er noget at arbejde med, uanset hvor man er i parforholdet, og hvor er det egentlig fantastisk, at man altid kan udvikle sig sammen. Vi føler os fyldt med energi, når vi er færdige, og det giver os SÅ meget positivt. Hos parterapeuten har hun et lille billede stående med sætningen: ‘If you never try, you will never know’. Jeg synes, det er så sigende.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: Ung mor afslører ny kæreste

I årets fire 'Årgang 20'-programmer viste Lisbeth og Christian deres onsdagssnak frem, og det skabte meget debat blandt seerne. Nogle af seerne mente, det var ukonstruktivt, mens andre fandt det akavet og unødvendigt. Lisbeth og Christian var dog klare i spyttet: De var godt tilfreds med deres snak og ville ikke lave om på sig selv, læs mere om det her.