Aargang 2000 parret Lisbeth og Christian Vernsted-Fabricius  med deres tre børn Christian, Filippa og Ayasofia i deres hjem.
Aargang 2000 parret Lisbeth og Christian Vernsted-Fabricius med deres tre børn Christian, Filippa og Ayasofia i deres hjem.

Par-snak i ‘Årgang 20’ udsat for kritik: Vi laver ikke om på os selv

I det nyeste afsnit af 'Årgang'-20 har Lisbeth og Christian indført en ny tradition, og den deler vandene hos seerne. 

Hver onsdag aften bliver børnene bedt om at lege på deres værelser, mens Lisbeth og Christian tager en 'par-snak' og vender de udfordringer, de hver især har i hverdagen og med hinanden.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: 'Årgang 0'-Stephanie afslører stor beslutning

Artiklen fortsætter under videoen...

Den ugentlige snak er ærlig og intens, og den har udfordret seerne. Nogle kalder den super ukonstruktiv, mens andre kalder den akavaet og unødvendig. Det er dog langt fra sådan, parret selv ser på deres snak.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: Afslører ny kæreste

- Det er egentligt en måde for os at undgå de store skænderier, forklarer Lisbeth, som også fortæller, at det var hendes mand, som foreslog snakken for at få hende mere på banen.

- Christian kan rigtigt godt lide at snakke om tingene, hvor jeg mere bare prøver at skubbe problemerne væk, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg har svært at give og modtage kritik. Så det var klart noget, som jeg skulle øve mig på. Men jeg er blevet meget bedre, og det giver noget i den anden ende, fortæller hun.

Og det er Christian enig i.

- Det ligger meget i mit DNA at snakke om tingene, og jeg har lige så let ved at give et kompliment, som jeg har ved at give kold kritik. Det har Lisbeth ikke, så derfor er vores snakke vigtige. Jeg forventer nemlig ikke, at Lisbeth har ligeså nemt ved det som mig, så det giver hende et rum for at åbne sig.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet i morgen

Ingen facade

Derudover lægger parret vægt på, at det er vigtigt for dem ikke at have en facade på, når de laver 'Årgang 20'.

- Vi laver ikke om på os selv, bare fordi der er kamera på. Vi har det fint med at diskutere. Det er vi ikke blege eller bange for, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Irina afslører kønnet

Selvom det ikke er alle seere, som er fan af 'par-snakken', så har parret fået positiv feedback fra andre kanter.

- Noget af det, som vi har fået mest positiv feedback på fra produktionen, er vores onsdagssnakke. Der er mange fra produktionen, som egentligt selv har taget det til sig, fortæller Christian.

Dagen i dag har parret stadig deres ugentlige 'par-snak', og det virker for dem.

Se de nye afsnit af 'Årgang 20' hver torsdag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.