'Årgang 20'-stjerne afslører nyt job

Året byder allerede på store omvæltninger for den lille familie.

2023 var et stort år for Daniel og Maria fra 'Årgang 20', som blev forældre for anden gang. Derudover blev Daniel færdig som tømrer, men han fandt hurtigt ud af, at det ikke var den vej, han ville gå.

LÆS OGSÅ: Se Nikolaj Jacobsens kærlighed gennem 25 år

Derfor besluttede parret, at Daniel skulle tage alt det barsel, han kunne, mens Maria ville fortsætte med at arbejde på sin Instagram.

I starten troede Daniel kun, at han ville gide at være på barsel i et par måneder, og så ville han finde ud af, hvad han skulle. Men nu er der gået ni måneder, og barslen lakker mod enden. Derfor har Daniel været i tænkeboks, og nu kan Maria løfte sløret for, hvad næste skridt er for ham.

LÆS OGSÅ: Cengiz: Alba skal til OL i gymnastik

- I dag var Daniel til jobsamtale og fik jobbet med det samme - På mandag starter han som pædagogmedhjælper på en skole for børn med autisme, og jeg tror, at de bliver rigtig glade for ham. Og selvom det er en virkelig god nyhed, så er det altså lidt trist, at vores barselsdage stopper - heldigvis starter han på 25 timer, så der stadig er tid hjemme, skriver Maria i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg har været utro altid

Parrets søn, Louie på snart 4 år, har også autisme, men det er ikke kun derfra, Daniel har erfaring med at arbejde med børn med særlige udfordringer.