Linse indrømmer: Jeg har været utro altid

'Bryggen'-stjernen har flere gange haft sidespring i sine parforhold.

Det skæve makkerpar Linse Kessler og Vlado Lentz tager hul på et emne i podcasten 'Linse og Vlado - På kanten', der er lidt atypisk fra de samtaleemner, de normalt har.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om 'Forsidefruer': Kaos, frygt og angst

Det er nemlig utroskab, som 'Bryggen'-stjernen gerne vil vende i nyeste episode, da det er noget, som hun i den grad har haft tæt inde på livet.

- Når man bliver lidt ældre, så tænker man over, hvordan man egentlig har levet, og hvad har jeg egentlig bedrevet af gode og dårlige ting, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Så meget koster sagen ham

- Jeg har faktisk været utro altid. Jeg har kun haft én kæreste, hvor jeg ikke var utro, og det var min sidste kæreste. Det ligger 12 år tilbage, og ham var jeg aldrig utro.

Linse Kessler har haft flere forhold, der typisk har varet to år, hvor hun efter eget udsagn stort set altid har haft en på sidelinjen.

Ville aldrig såre nogen

Tv-personligheden har dog to ting, som hun altid har håndhævet i disse relationer.

- Jeg er aldrig blevet opdaget, og det har jeg sat en meget stor ære i ikke at blive, for man behøver ikke at såre nogen. Dem, jeg har haft derhjemme, har været hyggelige nok at bo med og spise sammen med, siger hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: Anne og Nikolaj fanget i motorvejs-helvede: 28 timer undervejs

- Men jeg har altid gået op i ikke at såre nogen, for ham, jeg har haft derhjemme, har jeg jo godt kunnet lide, ellers ville jeg ikke være sammen med ham.

Udover at holde sidespringet hemmeligt, så fremhæver Linse også en anden ting, som hun stilede efter, når hun indgik i de kontroversielle relationer.

LÆS OGSÅ: Hudløst ærlig Stephania Potalivo: Kæmper for at blive mor

- Man skal sige til den person, man har ved siden af, at "jeg har en derhjemme, som jeg er rigtig glad for, så du er bare min hygge". Det skal de vide, for ellers har man balladen, og så ryger man ud i løgnehistorier, og det behøver man ikke.

Selvom utroskab for mange kan give anledning til dårlig samvittighed, så understreger 'Bryggen'-stjernen, at hun sagtens kunne være i det.

LÆS OGSÅ: Pitzner: De vil ikke hjælpe Elvira

- Jeg går op i, at man ikke skal blive opdaget, og at man ikke bliver for glad for den person, man ser ved siden af, for så skal man bytte ud. Det er sådan, jeg har gjort det og levet fint med.