Tobias Friberg skifter karriere

Der sker mange store ændringer for Tobias Friberg for tiden.

- Kan man som et menneske, som i livet har taget mange dårlige valg og taget en masse omveje, stadig have muligheden for at komme videre?

LÆS OGSÅ: Natascha Linea søger hjælp: I tvivl om tvillingerne

Sådan indleder Tobias Friberg et opslag i Facebookgruppen 'Kokke i Danmark', hvori han søger job som kok.

Tobias har især på det seneste taget en del omveje. I sidste uge meldte han ud, at han lukkede sin profil på OnlyFans ned, og for en måned blev han dømt for vold for tredje gang.

LÆS OGSÅ: Sille taler ud om breakup: Jeg er kommet videre

Men nu er det tid for den tidligere reality-deltager til at følge ruten, han startede på tilbage i 2011, hvor han startede i lære som kok.

- Som person er jeg altid i højt humør og er generelt bare altid mega glad og ambitiøs i forhold til mit arbejde. Jeg søger et sted, hvor der er styr på tingene. Med det mener jeg styr på vagtplan og generelt bare et sundt arbejdsmiljø, skriver 27-årige Tobias videre i opslaget.

Ædru efter alkoholmisbrug

Tilbage i december startede Tobias i behandling for sit massive alkoholmisbrug, og nu er han klar til at få sig en stabil hverdag.

- Jeg er den dag i dag ædru og har ikke tænkt mig at drikke igen, så det næste sted, jeg skal arbejde, kræver det for mig, at miljøet er sundt i forhold til alkohol og er en arbejdsplads og ikke et sted, som vælter i alkohol, efterspørger Tobias i opslaget.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-stjerne er gravid

Det ser ud til at gå godt for Tobias, der i sidste uge meldte ud, at han har fået sig en kæreste, som også er kendt fra tv. Parret så allerede hinanden sidste år, men da Tobias valgte at tage til Marbella for at lave OnlyFans med Fie Laursen, så stoppede kontakten. Fie og Tobias blev dog uvenner, og efter Tobias er kommet hjem, har han klinket skårene med kæresten, og nu ser det ud til, at kokke-karrieren står for tur.

LÆS OGSÅ: Fie i kæmpe kovending: Flytter igen