Sille taler ud om breakup: Jeg er kommet videre

Nu åbner Sille for første gang i lang tid op om, hvordan hun har det godt et år efter sit breakup.

I en ny video på sin TikTok taler Sille Nimholm omkring, hvordan man kommer videre efter et breakup, og i samme omgang åbner hun op om sine egne erfaringer.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

- Det er ingen hemmelighed, at jeg er blevet røvrendt godt og grundigt. Ikke økonomisk men følelsesmæssigt for at få det på det rene. Det er heller ingen hemmelighed, at der er mange, der mener, at jeg har ondt i røven og burde komme videre, indleder Sille i sin video og tilføjer:

- Jeg plejer normalt ikke at snakke om det her på mine sociale medier, for det rager egentlig ikke resten af verden, hvordan jeg går og har det, og hvordan jeg dealer med mine ting, men nu vil jeg prøve noget nyt, for at se om det virker, at jeg prøver at snakke om det.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-stjerne er gravid

Efter alt at dømme lyder det til, at Sille henviser til ekskæresten David, som hun mødte under optagelserne til 'Paradise Hotel', men parret gik fra hinanden i december 2021, kort før finaleafsnittet blev vist, hvor David smed kuglen på 500.000 og efterlod Sille uden en øre - på trods af, at han havde lovet hende at dele pengene alligevel.

Efterfølgende har de to været oppe at vende i medierne adskillige gange, og der har siden deres breakup fløjet beskyldninger på kryds og tværs.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca afslører nyt projekt

Stop den giftige cyklus

Men nu åbner Sille for første gang i lang tid op om, hvordan hun har det godt et år efter bruddet.

- I mit tilfælde er jeg kommet over den her relation og det her menneske. Det har intet med det at gøre mere. Men relationen og mennesket har gjort nogle ting ved mig følelsesmæssigt, som jeg har haft brug for at have ro til at få bearbejdet, så jeg har mit på det rene, så når jeg indgår i en ny romantisk relation, så lider den nye person ikke under noget, som han ikke har været med til at skabe. Det er enormt vigtigt, for ellers får man ikke stoppet den her giftige cyklus, og den vil jeg ikke være med til at bidrage til, forklarer Sille i videoen.

LÆS OGSÅ: Sille åbner op: Derfor vil jeg ikke have børn

I videoen bruger Sille sig selv som eksempel til at give gode råd omkring, hvordan man bedst kommer videre efter at have fået sit hjerte knust.

- Det, jeg gerne vil sige med denne video, er: Tag din egen tid til at hele dig selv og komme tilbage på sporet. At der er nogen, der ikke kan støtte dig på din rejse eller har negative kommentarer, fuck dem. De er ikke din tid værd. Rigtige mennesker prøver at forstå dig og støtter dig i din proces, uanset hvad, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Ærlige Annemette Voss åbner op: Angsten er min største frygt

@sillenimholm1 Absolut INGEN skal bestemme hvordan DIN proces skal være, hvordan den skal føles eller hvor lang tid den tager. Det er DIT liv og DU skal gøre hvad der er rigtigt for DIG 💓#foryoupage #fypシ #mentalhealth #narcissist #healing #heartbreak ♬ original sound - Sillenimholm