Dagen efter brud: Tobias Friberg med ny kvinde

Dagen efter bruddet med ekskæresten er Tobias Friberg tilsyneladende i gang med en ny kvinde på Instagram.

Amors pile flyver tydeligvis om ørerne på den tidligere paradiso Tobias Friberg.

LÆS OGSÅ: To uger efter kæreste-tatovering: Bekræfter brud

I dag er en ny dag, og den observante følger har måske spottet, at der allerede er indsat navnet på en ny kvinde ind i Tobias' bio på Instagram. Det var der faktisk allerede før, han bekræftede bruddet med Josefine Lindegaard i går. Den nye romance er dog ikke noget, som Tobias vil fortælle om endnu.

LÆS OGSÅ: Mark le Fêvre skal være far

- Jeg er flyttet tilbage til København. Andet har jeg ikke at tilføje, lyder det kortfattet fra Tobias, da vi spørger, om han har fået en ny kæreste efter bruddet med Josefine.

Det drejer sig om en kvinde ved navn Jessica, som man nu kan finde i Tobias' profiltekst. Jessica har lagt to opslag med Tobias op på hendes profil i går. I det ene opslag ligger han i hendes skød, hvortil teksten lyder:

- "Min" samt et blåt hjerte emoji og en smiley med hjerter omkring sig.

På det andet opslag er der god stemning i en video, som viser, at parret har været ude at spise i København. I Jessicas bio fremgår Tobias' navn med et blåt hjerte, hvilket sammenlagt tyder på, at parret har fundet kærligheden sammen.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-par afslører plan om børn

Hurtigt videre

I går kunne Realityportalen bekræfte, at Tobias Friberg og Josefine Lindegaard atter var gået fra hinanden.

- Ja, vi er gået fra hinanden. Jeg ønsker ikke at kommentere yderlige på det af hensyn til Tobias, lød det kort fra Josefine.

Og Thobias bekræftede bruddet:

- Det er rigtigt, og det er meget ærgerligt. Jeg har desværre bare mine dæmoner, som gør, jeg bliver bange og så ødelægger tingene for mig selv. Hun er en fantastisk pige. Så ville somme tider ønske, folk også blev hos mig, når jeg har brug for dem og ikke kun omvendt, lød det fra Tobias.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: De sidste deltagere i ‘FBOY Island’