Fie reagerer på voldsdom: Han er en aggressiv alkoholiker

På Fie Laursens Instagram fordømmer hun sin tidligere kollega og realitydeltager Tobias Friberg i et opslag, der nu er fjernet.

I dag blev Tobias Friberg kendt skyldig i en alvorlig voldssag i Retten i Glostrup.

LÆS OGSÅ: LIVE FRA RETTEN: Realitydeltager tiltalt for vold og trusler

Allerede mens sagen var i gang og før dommen blev afsagt, meldte Fie Laursen ud i et Instagram-opslag, som nu er slettet, hvad hun mente om Tobias.

- Jeg udtaler mig, fordi jeg kender ham, og fordi jeg er træt af mænd, der slår kvinder. Træt af, at jeg gav ham mulighed for tilgang til flere unge, naive og søde kvinder. Jeg gav Tobias Friberg over 35.000 nye følgere, jeg viste ham hvor sød han var over for mig og mit barn. Jeg blev udnyttet. Efter en uge fløj masken af, og han var det, alle havde sagt: En aggressiv alkoholiker. Lad retfærdigheden sejre, skrev Fie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen slår fast: Tobias er min fremtid

Fie Laursen og Tobias Friberg har for nylig optrådt sammen i videoer på OnlyFans. Der har før svirret rygter om, hvorvidt de to tidligere paradisoer var kærester. At dømme ud fra både de mange uenigheder mellem Fie og Tobias samt resten af opslaget, bliver dette nok ikke tilfældet.

- I dag sidder en dansk kvinde i retten, som har fundet modet til at sidde foran sin voldsmand. Hun skal ses, støttes, lyttes til og bakkes op. Hun er ikke den første kvinde, der sidder i retten foran ham, efter at have fået tæsk af manden, der sagde, han elskede hende. Han har før været i fængsel for det samme. Udover det har en lang række kvinder fortalt, at de har oplevet samme, skrev Fie.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Det skete der mellem mig og Fie

Fie var dog hurtig til at fjerne beskrivelsen til opslaget igen, og hun erstattede den med et kort budskab:

- Justice, I said what I said.

Hun står dermed stadig ved sine ord, også selv om hun ikke vil have dem på Instagram.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Fortryder ikke

Efter dommen var faldet, tyede Fie igen til tasterne på sin Instagram-historie.

- Jeg vil aldrig fortryde, at jeg talte op, og i dag fik jeg endnu hårdere bekræftet, at jeg gjorde det rigtige, ved ikke at vise jer et glansbillede men at give jer virkeligheden. Jeg læste en, der skrev "Hvorfor udstille ham", men det er hans egne handlinger, der bliver italesat. Han er ikke et offer, for hverken mig, pressen, andre kvinder der taler op. Vi italesætter hans vold, støtter offeret og sætter fokus, så andre kvinder er advaret og reddet fra at være den næste i hans kløer, skriver Fie og fortsætter:

- Den eneste, der udstiller ham, er ham selv. Det er ham, der vælger at tæske kvinder. Og i 2023 bør vi være flere, der bruger vores stemme, for verden er fyldt med kvinder, der har brug for at se, at det er trygt at anmelde og stå frem. At vi står med dem.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche slår fast: Jeg havde intet valg