SE BILLEDERNE: Natascha Linea har født tvillinger

'De unge mødre'-deltageren er nu mor til fem.

For 10 år siden tonede Natscha Linea Kaup Jensen frem på skærmen i 'De unge mødre', da hun som 17-årig ventede datteren Lia. Nu er den unge mor blevet 27, og hun er i dag blevet mor for fjerde og femte gang, det afslører hun på Facebook.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Sammen med ham igen

- I dag kl. 12.49 og kl. 12.50 kom disse to små mirakler til verden. Han var 48 og 2390 gram og hun var 42 og 1990 gram. De ligger begge to pt for intensiv afdeling, da de er lidt små og har svært ved at holde varmen selv. Men vi har det godt alle tre. Udover at jeg har for sygt ondt i maven efter kejsersnittet, skriver Natascha Linea, som havde termin midt i juli og altså har født tvillingerne lidt før tid.

LÆS OGSÅ: Efter 30 timers fødsel: 'Robinson'-stjerne er blevet mor

I opslaget, som kan ses nederst i artiklen, deler hun også billeder af de to nye familiemedlemmer og sig selv.

Natascha Lineas svære år

Natascha Lineas graviditet har ikke været en dans på roser. Det startede ellers godt ud, da hendes mand blev løsladt fra fængslet i begyndelsen af året. Lykken varede dog kort, og efter få uger blev de to skilt. Natascha Linea måtte sygemeldes fra sin uddannelse som social- og sundhedshjælper på grund af graviditeten.

Det gik dog først for alvor ned ad bakke, da den unge mor i hastværk måtte hun forlade Danmark for ikke at få sine to drenge tvangsfjernet. Hun bosatte sig i Tyskland i starten af april, men de danske myndigheder fjernede alligevel drengene.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Chris forlovet: Hun sagde JA

Det sendte Natascha Linea ud i en kamp for at få sine drenge hjem, og den 31. maj vandt hun første slag, da sagen kom for Ankestyrelsen. Her afgjorde Ankestyrelsen, at der ikke var grundlag for en akut anbringelse. Det betyder dog ikke, at Natascha Linea nødvendigvis får sine børn hjem, idet Ankestyrelsen stadig ikke har afgjort, hvorvidt der var behov for en almindelig anbringelse.

LÆS OGSÅ: Uhh: Stor 'Love is blind'-nyhed

Den sag skulle først for Ankestyrelsen efter fødslen af Natascha Lineas tvillinger. Det vides dog ikke, hvor lang tid efter. Derfor er sønnerne Novah og Miso stadig i pleje, mens datteren Lia efter eget valg bor hos sin far Bent.

Se billederne af Natascha Lineas nyfødte babyer herunder: