Tobias Friberg og Daniel 'Lone Wolf' afslører vild nyhed

Et nyt projekt fra de to reality-fyre er i støbeskeen.

I denne uges afsnit af 'Marcus og realitypanelet' på Radio 24syv er Tobias Friberg og Daniel "Lone Wolf" gæster.

Her taler de både om dramaet mellem Fie Laursen og Tobias, da de agerede pornostjerner og en lille familie for et par uger siden i spanien, og så taler de om Tobias og Daniels karriere og fremtid.

LÆS OGSÅ: Ung mor i svær graviditet: Overvejede abort

De to venner har nemlig store planer og også planer, som flytter i hvert fald den enes grænser. Daniel har tidligere afvist, at han vil lave voksenfilm med en anden mand, men hvis det er Tobias, og der er en kvinde imellem dem, så er han ikke afvisende - faktisk tværtimod.

- Vi kan gøre det i morgen, hvis det er, lyder det fra Tobias, som allerede har fundet en pige, der er klar på at være med.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

- Vi skal nok finde ud af det, men han kører jo fuldt ud på det (OnlyFans, red.), jeg har jo også andre ting. Jeg flyver meget rundt, lyder svaret fra Daniel.

- Jeg er frisk, jeg er mega frisk, fastslår Tobias

LÆS OGSÅ: Linse taler ud om Ukraine-tur: Troede jeg skulle dø

- Vi har haft den på tegnebrættet længe, afslører Daniel, mens Tobias forklarer, hvorfor han er så hooked på idéen.

- Jeg tror, jeg ville have det nemmere ved at kigge Daniel i øjnene end en eller anden anden. For vi har jo kendt hinanden i mange år.

Om det bliver til noget lige med det samme, må tiden vise, men nu er den bokseglade ensomme ulv i hvert fald trængt op i et ringhjørne.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os