Helene og Maja.
Helene og Maja.

WHAT: Nyt 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par

Parret svæver på en lyserød sky.

Hverken Helene eller Maja fandt kærligheden i Andreas og Mads, som de datede i den seneste udgave af 'Kærlighed hvor kragerne vender' - til gengæld fandt de hinanden.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Blachman: Færdig med 'X Factor'?

De to kom til programmet som veninder, men deres venskab udviklede sig endnu mere og blev kun stærkere under optagelserne.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Bachelorette'-fyr tager ølbong med numsen

Artiklen fortsætter under videoen.

Men nu har de to realitystjerner altså taget et nyt, stort skridt i deres relation.

I en række videoer på deres fælles Instagram 'heleneogmaja' har Helene nemlig taget sig mod til at spørge Maja, om ikke de skal være kærester - og svaret var heldigvis 'ja'.

LÆS OGSÅ: CHOK: Pernille Rosendahl og Kristian Jensen fik besøg af ubuden gæst

Flere følgere undre sig dog over, hvorvidt spørgsmålet er for sjov, eller om der er opstået amoriner i luften mellem Maja og Helene.

- Majs og jeg ER kærester. Jeg forstår godt forvirringen. Vi har lavet sjov med det SÅ længe! Men faktisk, så er definitionen af at være kærester åben til fortolkning. Udover, at det er to mennesker, der deler en kærlighed og bliver enige om at være kærester, bekræfter Helene til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

Helene og Maja.
Helene og Maja.

- Selvom vi har lavet sjov med det, så har jeg altid sagt til Majs, at en skønne dag, så ville jeg spørge hende ÆGTE. Hun ved altså godt, at jeg mente det... Nu følte jeg, at vi var klar, så jeg greb bare knoglen og tænkte, at det måtte briste eller bære! Det rigtige tidspunkt kommer aldrig, og det her var bare perfekt for os: Jordnært, impulsivt og kærligt.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Natascha Linea har født tvillinger

Helene beskriver forholdet som et "romantisk, åbent forhold" og fortæller, at hun er ovenud lykkelig for, at de to 'Kærlighed hvor kragerne vender-stjerner kan kalde sig kærester.

- Jeg er helt oppe i den lyserøde sky!! Majs er den bedste kæreste, jeg nogen sinde har haft, og jeg er stolt af endelig at kunne kalde hende min, lyder det.