Flying Superkids premiere Charlottelund Fort 2023, Lambang og Kaspar med tvillingerne Java og Atlas
Flying Superkids premiere Charlottelund Fort 2023, Lambang og Kaspar med tvillingerne Java og Atlas

'Sommerdrømme'-par afslører nyt om babynavn

Kaspar og Lambang venter deres tredje barn, men der er mange krav til navnet.

I maj måned fortalte Kaspar og Lambang Arianto, at de efter en lang kamp venter deres barn nummer tre. I juni afslørede de så, at det bliver en lille dreng, og det betyder også, at de så småt kan begynde at finde på et navn til lillebroren.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Mark afslører tv-planer

Men det er ikke helt så nemt, som det lyder, for der er en række krav, som navnet skal opfylde.

LÆS OGSÅ: Gustav søger hjælp

- Vi er ikke klar til at dele navnet endnu. Nogle gange skal man også se, om navnet passer til det barn, der kommer ud. Navnet bliver nordisk og lidt i stil med, at vi i vores lille familie har fornavne med to a'er i det, fortæller Kaspar til HER&NU / Realityportalen, og Lambang tilføjer:

- Så det bliver det rene kryds og tværs. Navnet er nordisk. Det er på fem bogstaver. Det har to a'er. Og det er ikke Atlas, lyder det fra Lambang med et smil.

LÆS OGSÅ: Blachman afslører: Havde det svært med damerne

Parret har i forvejen tvillingerne Atlas og Java, og de to spændte kommende storesøskende bruger allerede det navn, de indtil videre har besluttet sig for til lillebror.

Skal han hedde Glimmerskud eller Ajax?

Børnene var også behjælpelige, da der skulle findes på et navn.

- Der kom nogle gode bud fra børnene. Atlas mener, at det var Raxlar, og Java mente, at det var navnet Glimmerskud, og hun var sådan: Bare som mellemnavn?, fortæller Kaspar og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne færdig med uddannelse

- Vi ved, at mellemnavnet bliver Johannes, efter Lambangs far. Lambang havde kæmpet i lang tid for, at drengen skulle hedde Ajax, da han havde spillet håndbold i mange år i Ajax København. Jeg tænker kun på blomsterfestival og rengøringsmidler omkring navnet.