(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Ung mor på omdiskuteret vægttabsmedicin: For børnenes skyld

Det er ikke første gang, Luna kaster sig ud i et vægttab, men denne gang er det anderledes.

Luna Munk, som er kendt fra 'De unge mødre', har i mange år svinget i vægt. Efter hun gik fra sine tre sønners far ændrede hun livsstil og tabte sig ned til omkring 70 kilo, men hun lægger ikke skjul på, at hun spiser på sine følelser. Derfor går vægten op og ned, og i foråret ramte Luna 115 kilo.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har købt nyt hus

Men nu har hun fundet en metode, som hun tror på, og den har allerede båret frugt.

LÆS OGSÅ: Albert Dyrlunds kæreste taler ud: Det hjemsøger mig stadig

- Jeg er endelig under 100 kilo. Det er en KÆMPE milepæl, og jeg bliver helt rørt! Jeg er med på, at alles veje er individuelle, men min vej har været et forløb hos Embla, det tør jeg godt at stå ved, skriver hun i et opslag på Instagram, og overfor Realityportalen/ HER&NU uddyber hun, at det er en kombination af et coach-forløb og vægttabsmedicin, der har virket for hende.

- Mit vægttab den her gang skiller sig jo ud, fordi jeg er på det omdiskuterede vægttabsmedicin. Jeg kunne ikke selv finde vejen tilbage, og jeg er jo desværre sådan en, der trøste- og stress-spiser, og mit liv pt. er SÅ presset på alle fronter, at det har været en god hjælp, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-stjerne taler ud om diagnose

- Jeg ved, at vægttabsmedicinen er meget omdiskuteret, men jeg havde taget så meget på og har dårligt blodtryk, så for mig handlede det om at bryde det og fokusere på min egen sundhed for mine børns skyld.

LÆS OGSÅ: Gustav søger hjælp

Presset livssituation

Luna mener ikke, at hun er der mentalt, hvor hun kan klare et vægttab uden medicinen på grund af sin pressede livssituation, som hun ikke vil gå i dybden med.

LÆS OGSÅ: Blachman afslører: Havde det svært med damerne

- Det er en sag mellem mig og børnenes far, som ikke skal deles offentligt, fortæller hun.

Men hun håber, at hun kan lære det undervejs og så opretholde vægttabet, når hun får mere ro på.

Vil gerne tabe 30 kilo mere

Ifølge Luna gør medicinen, at hun ikke mærker sult og ikke spiser ret meget. Derfor forhindrer den hende i at overspise, hvorfor hun tror på, at hun kan nå sit mål.

- Jeg vil rigtig gerne tabe mig 30 kilo mere - altså veje lige omkring de 70 kilo. Jeg håber på at være nået et godt stykke, inden jeg fylder 30 til oktober, men jeg ved godt, at 30 kilo til den tid er urealistisk, fastslår Luna.