Danske kendisser hylder 'Bachelorette': Laver Boris-t-shirt

Der er stor kærlighed til programmet, som også leder tankerne hen på brændte naller og knuste hjerter.

At tyde ud fra stemningen på de sociale medier har 'Bachelorette'-deltageren Boris ikke bare vundet indpas hos kvinderne i programmet, men også en stor del af seerne.

Blandt dem er P3-vært Line Kirsten og 'Sygeplejersken'-skuespiller Fanny Louise Bernth, der sammen med en gruppe veninder har fået produceret en t-shirt med teksten 'Not Today Boris' og en tilhørende Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Signe Lindkvist scorer nyt job: Helt ny retning

Da Boris pludselig så billeder af t-shirten florere, piblede spørgsmålede straks frem hos ham, fortæller han til HER&NU/Realityportalen.

Fanny Louise Bernth er blandt skaberne af 'Not Today Boris'.
Fanny Louise Bernth er blandt skaberne af 'Not Today Boris'.

- Jeg syntes, det var topgrineren, og jeg var sådan, "Hvad er det her, hvad foregår der?" og blev virkelig nysgerrig på det.

Derfor rettede han da også henvendelse til en af skaberne bag 'Not Today Boris', for at få svar på, hvad prismet - som skaberne kalder det - udspringer af.

LÆS OGSÅ: Pitzner sætter ord på brud: Dét har hun lært

Præcis, hvad 'Not Today Boris' står får, vil han dog ikke ud med.

- Det må folk vente og se. Det er i hvert fald ikke mit sted, for det er ligesom dem, der har startet noget, og det er ligesom eksploderet, så det skal det bare have lov til, og de skal have lov til at finde ud af, hvad der skal ske. Jeg synes, det er sjovt at bevare mystikken lidt, fortæller Boris, men tilføjer dog:

- Det er jo lidt en hyldest til hele programmet og os drenge og alt, hvad vi står for og har vist. Den åbenhed og kærlighed, vi har vist overfor hinanden, har ligesom gjort, at vi har været et lidt anderledes pust på reality og hvad det vil sige at være en mandegruppe, og at det hele ikke behøver være en stor konkurrence og testosteron - men at man egentlig også bare godt kan snakke åbent omkring, hvordan man har det og give plads og respekt til hinanden, selvom man dater den samme.

Ikke en hetz

Line Kirsten har dog ikke helt samme mantra med at bevare mystikken, og på hendes Instagram-profil forklarer hun, hvor 'Not Today Boris' kommer fra.

Hun og venindegruppen har nemlig en såkaldt 'Bachelorette'-klub og derad en tråd, hvori de endevender samtlige afsnit og diskuterer de forskellige situationer, man som seer får at se.

- Vi synes, alle deltagerne er mega modige og hader ingen. Heller ikke Boris, som nogen har troet. Vi er meget bevidste om, at deltagerne er versioner af sig selv, og at de klippes ind i et tv-program, der skal fortælle gode historier, vi kan spejle os i. Og det lykkes programmet mega godt med, for i klubben spejler vi os mega i historierne og snakker om kærlighed, fortæller radioværten og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Maria Fantino er ny vært på 'X Factor'

- 'Not Today Boris' var en sætning, der blev skrevet i en større snak om at lade sig forblænde af en dødcharmerende fyr, som senere ender med at brænde en, og som man er færdig med at lade sig friste af! Vi hader ikke Boris. Vi kender ham ikke. Han er sikkert en kanon fyr. Han var bare en fyr, vi så i et datingprogram, og som var så charmerende, at han fik os til at snakke om de fyre, vi har forelsket os blindt i og brændt os på. Og lært af!

LÆS OGSÅ: Sofie Linde reagerer på ny 'X Factor'-vært

Line Kirsten forklarer videre, at t-shirten er for alle, der har forelsket sig i et tv-program eller sågar været modige nok til at være deltager - og noget tyder på, at venindegruppen har ramt hovedet på sømmet.

I hvert fald er det, der blot var ment som en intern joke, stukket mere af, end de havde forestillet sig. Inden for den korte tid, der blev åbnet for salg af t-shirten, slog 100 personer til - herunder Boris selv. Desværre bliver der dog ikke sat flere til salg, som tingene ser ud nu, beretter Line Kirsten.

LÆS OGSÅ: Geggo raser: Truer med skilsmisse

Se hele opslaget herunder.