Stopper på TV 2

Det er tilsyneladende ikke noget nemt farvel til kanalen.

For fremtiden kommer morgenfriske seere ikke til at have fornøjelsen af Heidi Frederikke Sigdal i 'Go' Morgen Danmark'.

Hun har nemlig haft sin allersidste udsendelse.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinder giver status på pengepræmien: Det er svært

Det afslører tv-værten i et opslag på Instagram.

- Jeg har været en del af det her hus og den her kanal i 17 år. Og det har betydet, at de dejligste, dygtigste og mest ærgerrige mennesker har præget mit arbejdsliv i lige så lang tid. At de så samtidig er sindssygt empatiske og sjove. Det har været gaven med silkesløjfe, skriver Heidi Frederikke blandt andet og fortsætter:

- Jeg har i den grad været heldig. Og jeg har også søgt det, arbejdet benhårdt for det og gjort mig umage. Og så har jeg altid haft en ambition om at lave det, der gør mig glad. Tiden på TV2 har givet mig det hele og krævet det hele. Og jeg har elsket det.

I opslaget sender hun et dybfølt tak til TV 2, som har været hendes arbejdsplads siden 2006 og kigger tilbage på alt det, hun tager med derfra.

LÆS OGSÅ: Pitzner sætter ord på brud: Dét har hun lært

- Jeg tager de dejligste venskaber, den stærkeste faglighed, det fineste fællesskab og den ypperste journalistiske rejse med mig. Og jeg kan se i dag, hvad den pakke har givet mig af værktøjer. TAK, lyder det i opslaget.

Heidi Frederikke runder af med at sende en særlig tak til netop 'Go' morgen Danmark', som hun har været en del af siden 2016.

LÆS OGSÅ: Nyt krimimysterium på TV 2: Her er de 18 kendte deltagere

- Jeg skulle ha’ været en del af butikken i et barselsvikariat på et år. Det endte med syv. Og det siger vel i virkeligheden det hele.

Med sit exit fra programmet skal Heidi Frederikke bruge mere tid på at bygge videre på sit eget firma, hvor hun og journalisten David Guldager sammen driver en medietrænings-virksomhed.

Se opslaget herunder.