Frida B jagter kærligheden i udlandet

Reality-stjernen rejser sydpå i nyt kærlighedsprojekt.

Vi lærte Frida Bolm at kende i sæson 2 af TV 2-programmet 'Bachelor,' hvor hun med 17 andre kvindelige bejlere jagtede kærligheden. Siden har man kunne følge med i hendes kærlighedsliv i podcasten 'Single igen' hvor hun med sin medvært Boris Hiort, deler ud af sine datingoplevelser.

Nu kan vi igen følge Frida B i en spritny podcast, der igen kredser om hendes kærlighedsliv. Men denne gang med et twist - Frida B søger nemlig mod varmere himmelstrøg i håbet om at finde den store kærlighed.

I den nye podcast 'Rejs & Elsk - med Frida B' kommer vi igen helt tæt på reality-stjernen, og sin søgen efter kærligheden. Om podcasten siger hun selv, at hun hudløst ærligt vil fortælle om sine oplevelser og refleksioner om kærligheden.

- Jeg savner en energi fra de danske fyre, og jeg kan hurtig føle mig for meget, når jeg møder fyre hjemme i Danmark, fortæller hun til HER&NU og tilføjer:

- Tit ender det med, at jeg føler, at de bliver lidt skræmt af mig på en måde. Jeg tror, der er mange mænd, der kan blive lidt intimideret af en pige med lidt store armbevægelser og lidt rap i replikken.

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: Nu er det hele væk

Reality-stjernen fortæller også, at hun vil prøve nogle andre metoder i jagten på kærligheden. Hidtil har hun nemlig været storforbruger af dating-app'en 'Hinch' hjemme i Danmark, og den vil hun nødigt hive frem i udlandet. Denne gang skal det nemlig foregå på lidt mere gammeldags manér.

- Jeg kunne godt tænke mig at udfordre mig selv lidt, og kommer faktisk også til at gøre det sådan, at dem, der lytter med, kan give mig challenges, siger hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK! Christel single igen

Du kan lytte til podcasten på Spotify, Apple Podcasts og andre platforme hver onsdag.