‘Bachelor’-babe overrasker: På vild datingmission

Kærligheden er en svær størrelse. Det kan Frida B skrive under på. Men hvorfor egentligt? Det undersøger hun i en ny podcast.

Kærlighedslivet i 20’erne er langt fra en dans på roser. Rettere sagt er det en rutsjebane af flygtige forelskelser og dates fra Tinder.

Frida Blom, der er kendt fra den store tv-succes, ‘Bachelor’, har prøvet datingkulturen på egen krop, og nu vil hun undersøge, hvorfor det skal være så svært at finde en kæreste.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Kasper og Helena taler om bryllup.

LÆS OGSÅ: Teiturs advokat: Han er uskyldig

Det gør hun i en ny podcast.

- I dag er det muligt at høre første episode af “Datingmissionen” inde på Podimo, som jeg er så heldig at lave sammen med mine to bedste y-tøselader. I vil i podcastet få direkte adgang til vores lille venindeboble, hvor stort og småt vil blive vendt i relation til dating i 2022, skriver Frida i et opslag på Instagram.

Præmissen for podcasten er simpel:

- I podcasten sætter Frida B sine to veninder på en mission: Signe og Caroline skal på en ny date hver uge! Med Fridas hjælp og ekspertise på området, følger vi singlerne før, under og efter deres dates og hører, hvilke udfordringer datinglivet fører med sig, og hvordan de tre veninder støtter, hjælper og udfordrer hinanden i jagten på kærligheden, skriver Podimo på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Se de søde billeder: Tv-vært med familieforøgelse

 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Frida Bolm (@fridabolm)

Podcasten har fået navnet 'Datingmissionen' og har premiere på Podimo i dag, den 17. oktober.

LÆS OGSÅ: What! Det største twist i årets 'Robinson'

Lyt til podcasten her.