AFSLØRING: Her er Frida B's skjulte talent

Frida B. har et stort talent, som mange nok ikke kender til.

Hun blev kendt som den smukke, rappende kvinde i sæson to af ' Bachelor'. Hun var faktisk med til det allersidste, men blev dog valgt fra af Philip, som endte med at give sin sidste rose til Frederikke.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

Heldigvis går livet videre. Og hvis man følger Frida på Instagram, ses det også tydeligt, at hun har en festlig sommer sammen med mange af de andre kvinder fra programmet.

Men udover fest og farver, deler hun også andre ting. Nogle mere kreative ting.

For vidste du, at Frida B. har en skjult talent?

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par i modvind: Hemmelighed gav problemer

Nok ikke. Men faktisk er hun rigtig dygtig til at male. På Instagram deler hun også nogle af de flotte billeder, hun har lavet.

- Jeg begyndte faktisk at male, da pandemien overmandede os, og jeg havde kedet mig tilpas længe. Der fandt jeg simpelthen bare penslen frem, og pludselig sad jeg bare limet til det lærred, forklarer Frida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er der hunde med i ‘Bachelor’

På Fridas billeder går et motiv tydeligt igen. En nøgen kvindekrop med lidt ekstra kilo på sidebenene. Og bag netop det motiv, gemmer sig en helt særlig betydning.

- Jeg tog inspiration i corona-tiden i forhold til mine motiver. Det lidt mørke og dystre i starten - og så til de store kvinder/kreaturer, der kom ud af de såkaldte “corona-kilo”, som alle jo fik lidt ekstra af i den tid. Men på trods af sygdom og disse ekstra kilo og ensomhed stadig stod stærkt, holdt ud. Frem mod lysere tider, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Helena: Sådan er det at se Kaspers dates

Du kan se nogle af Fridas flotte billeder herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Frida Bolm (@fridabolm)

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Frida Bolm (@fridabolm)

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Frida Bolm (@fridabolm)