Efter bruddet: Nu er det hele væk

Opslaget, som Adam Price offentliggjorde i weekenden, er ikke længere til at finde.

I weekenden annoncerede manuskriptforfatter og tv-kokken Adam Price, 56, at han og Katherine Diez er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Steen afslører: Overvældende tilbud

Det gjorde han i et længere skriv på sin Instagram-profil, hvor han blandt andet skrev, at han har stor respekt for Katherine Diez' "ønske om både at passe på sig selv og sine omgivelser".

Nu er opslaget dog ikke længere til at finde på Adam Prices profil. Det vides dog ikke, om han blot har skjult opslaget for sine følgere, eller om han har valgt at slette det helt.

LÆS OGSÅ: 'Huset' vinder altid: Dansk tv-serie høster tre store'Robert'-priser

Til B.T. fortæller Adam Price, at det fjernede opslag ikke skyldes, at de er fundet sammen igen.

- Vi står ved vores udmelding i lørdags og ønsker ikke at have mere pressekontakt i den forbindelse. Alle medier har taget den: så ingen grund til, at den skulle blive stående, sagde Adam Price til mediet.

Afslutningen på forholdet blev kun annonceret på Adam Prices egen Instagram, hvorimod Diez indtil videre har forholdt sig tavs om bruddet.

HER&NU har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Adam Price, som i skrivende stund ikke er vendt tilbage.

Billederne bliver

Katherine Diez og Adam Price fandt sammen tilbage i 2022, og de har løbende delt billeder af hinanden på deres respektive sociale medier.

LÆS OGSÅ: Risikerer flere års fængsel: Jeg er opdraget til ikke at give op

Billederne af parret er også stadig at finde på parternes Instagram-profiler.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget:

Meddelelsen om bruddet sker efter, at 35-årige Katherine Diez er kommet i strid modvind på baggrund af beskyldninger om plagiat.

- Katherine har aldrig oplevet en hårdere tid i sit liv end disse de seneste uger. De har givet hende anledning til uendelig megen selvbebrejdelse og refleksion. Hun har brug for at nulstille, hele og bygge sig selv op, og det er en vej, hun med sorg har indset, hun må gå alene, stod der i opslaget.

LÆS OGSÅ: Trist nyhed: Tonny Landy er død

Efter beskyldninger om plagiat begyndte at florere, er der også blevet sået tvivl om, hvorvidt Diez' har den bachelorgrad, som hun har givet udtryk for at have.