Risikerer flere års fængsel: Jeg er opdraget til ikke at give op

Elvira Pitzner har lært som barn, at hun skal op på den hest, hun er faldet fra.

Elvira Pitzner sidder fortsat fanget i Dubai - ikke i fængsel, men i landet, hvor hun frit kan gå rundt, som hun vil, men hvor hun ikke kan rejse fra, da hendes pas er inddraget, indtil der er faldet dom i sagen om utroskab.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Rasmus Seebach skal være far igen

I to måneder hørte offentligheden ikke fra Elvira, da hun var helt stille på sine sociale medier, men efter første opslag begyndte Elvira at poste opslag fra lækre spisesteder og stranden - ja fra et almindeligt lykkeligt liv i Dubai.

I et længere skriv på Instagram forklarer Elvira nu, hvorfor hun poster de opslag, som hun gør.

- Det er et bevidst valg om at leve trods omstændighederne. Et valgt om at finde lys i selv de mørkeste tider. Dette valg bør ikke misforstås som overfladisk eller mangel på seriøsitet.

Elvira nægter at forblive tavs og synke ned i en depression, for sådan er hun ikke opdraget til at være.

- Jeg husker, hver gang jeg faldt af hesten som barn og blev bange, blev jeg bedt om at stige op igen. At overvinde frygten. Jeg er opdaget til aldrig at give op, selvom jeg er bange.

LÆS OGSÅ: Paradiso åbner op om langdistanceforhold: Ikke sjovt

Så frygten i øjnene

Som en del af processen har Elvira været tilbage til det fængsel, hvor hun i tre dage sad fanget.

- At se fængselsvagterne i øjnene igen, mens hele min krop rystede af at befinde mig der. Et sted, jeg aldrig troede, jeg ville sætte mine fødder igen. Ansigter, jeg aldrig glemmer.

LÆS OGSÅ: Frække Rosa: Gav Branco en sherifstjerne

Elvira kender stadig ikke udsigterne til, hvornår hun kan forlade Dubai.

- Jeg var i fængsel i tre dage og står over for risikoen for flere års fængsel. Jeg ved ikke, hvornår jeg kan forlade landet igen - det kan nemt tage mere end et år. Jeg risikerer at gå glip af min bedste venindes bryllup og ikke mindste værdifulde stunder med min farfar. Lad aldrig nogen tage dit lys fra dig, har min mor altid sagt til mig, og det husker jeg på nu, slutter Elvira.

Se hele opslaget herunder: