Adam Prices hjerteskærende besked efter bruddet: Sådan har Katherine det

Midt i Katherine Diez' plagiat-skandale er parret gået fra hinanden.

Efter godt to år som par har Katherine Diez, 35, og Adam Price, 56, truffet den sorgfulde og vanskelige beslutning at tage afsked med hinanden.

Men de skilles i kærlighed, skrev Price lørdag aften på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nu har Lene Beier endelig solgt huset

Bruddet kommer efter Diez i januar blev anklaget for at plagiere tekster i alt fra Instagram-opslag til avisklummer. Hun har siden undskyldt for en "uansvarlig, sløset, usystematisk arbejdsmetode, som har medført en række fejl", som hun dybt beklager.

Siden har der også været rejst tvivl om Katherine Diez reelt har en bachelorgrad fra Københavns Universitet, hun har påstået.

Ifølge Adam Price har Katherine aldrig oplevet en hårdere tid i sit liv end disse de seneste uger.

Katherine Diez og Adam Price til 'Svend Prisen'.
Katherine Diez og Adam Price til "Svend Prisen".

- De har givet hende anledning til uendelig megen selvbebrejdelse og refleksion. Hun har brug for at nulstille, hele og bygge sig selv op, og det er en vej, hun med sorg har indset, hun må gå alene, skriver Price i sit opslag, hvor han kalder Diez' oplevelse for "ødelæggende og angstfremkaldende".

SE BILLEDERNE: "Vild med dans"-stjernens overraskende bryllup

- En mediestorm på det niveau, som Katherine har oplevet, er noget af det mest ødelæggende og angstfremkaldende, man kan forestille sig. Én ting er kritikken fra seriøse medier, som man naturligvis må respektere som et professionelt vilkår. Noget andet er stormens selvforstærkende effekt, som forplanter sig til alle andre platforme og medfører en ukontrollabel støj og gift, som blandes af anonyme profiler på sociale medier. Det rammer ikke bare os, men også dem, der er tæt på os. Dem ønsker vi også at beskytte med denne beslutning, som er truffet i fællesskab. Jeg har dyb respekt for Katherines ønske om både at passe på sig selv og sine omgivelser, lyder det fra Adam Price.