Caroline Fleming åbner op om morens død: Det var voldsomt

Nyheden kom som et chok for den unge baronesse, der ikke var klar over, at hendes mor var syg.

Som blot 11-årige mistede Caroline Fleming sin mor, lensbaronesse Margareta Iuel-Brockdorff, da hun døde af kræft i en alder af kun 36 år.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg har været utro altid

Tv-baronessen har tidligere åbnet op omkring, hvordan ingen støttede hende efter tabet og hun derfor måtte lægge sine følelser på is for at navigere i de højere cirkler, hun var vokset op i.

Nu åbner hun dog igen op om den store sorg. Det gør hun til Casper Christensen i programmet 'All Exclusive', hvor hun fortæller om dagen, hun som ung pige fik at vide, hun havde mistet sin mor.

- Jeg var ikke klar over, at min mor var alvorligt syg, for det var der ingen, der havde sagt til mig. Min far kommer ind, og vi sidder dagligstuen. Der er en meget mærkelig stemning, indleder Caroline i klippet, der kan ses øverst i artiklen, og fortsætter:

- Han tog både min søster og jeg i hånden, klemte fast og sagde, "Jeg er virkelig ked af at fortælle jer, at jeres mor er død". Og jeg skriger, og så besvimer jeg. Så husker jeg kun en pude, og jeg hulker i den.

LÆS OGSÅ: Philine afslører bryllupsplaner

Den forfærdelige nyhed kom som et lyn fra en klar himmel og vendte hele Carolines verden på hovedet.

- Hun havde stået op og var gået hen for at børste sine tænder, og så døde hun af et hjertestop, fortæller Caroline videre i programmet, mens hun får tårer i øjnene.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne er blevet far

I afsnittet mindes hun også den sidste gang, hun så sin mor.

- Jeg husker tydeligt, at vi 14 dage senere skulle til min mors begravelse i England. Jeg husker, at sidste gang, jeg så min mor, var i en lille trææske. Jeg spurgte personen, der kom med trææsken, hvad det var, og jeg fik at vide, at det var min mor, fortæller Caroline og tager en dyb indånding.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad afslører: Det var ikke en joke

- Det var så voldsomt. Også for mig. Jeg kunne slet ikke forstå, hun var død. Hun havde ikke været syg. Der var ikke noget, der kunne have forberedt mig på det.

Caroline voksede op på Valdemars Slot på Tåsinge og er i dag selv mor til tre børn, og hun har før fortalt, hvordan hun først begyndte føle igen efter morens død, da hun fødte sit første barn.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe fortsætter

'All Exclusive' kan ses på TV3 og Viaplay den 16. januar.