Tobias Dybvad afslører: Det var ikke en joke

Komiker Tobias Dybvad gik all in inden tv-programmet 'LOL: Den der ler sidst'.

Foruden et nyt look med piercinger og extensions havde Komiker Tobias Dybvad også brugt flere timer i danselokalet for at forberede sit show til tv-programmet 'LOL: Den der ler sidst'.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo slår fast: Brylluppet er for andres skyld

Programmet, der lige nu er aktuelt på Prime Video, går i sin enkelthed ud på, at ti sjove, kendte danskere er lukket inde i et hus, hvor de i seks timer ikke må smile eller grine. Hver deltager skal forsøge at få de andre ud, for den sidste deltager tilbage vinder 100.000 kroner til et velgørende formål.

I programmet spiller Tobias Dybvad offensivt fra start, og allerede da spillet sættes i gang, trækker han det kort, der betyder, han skal optræde med sin forberedte show.

Her fortæller komikeren, at han har fået hjælp hjemmefra af 'Vild med dans'-danser Michale Olesen, men det tror alle er en joke, da Tobias' dans på ingen måde er elegang og stilfuld, som Michael Olesen normalt er kendt for at lære fra sig.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald tilbage på tv

Til HER&NU fortæller den garvede komiker dog, at der ikke er tale om en joke.

- Jeg har i hvert fald haft 7-8 dansetimer hos Michael Olesen, fortæller Tobias til pressedagen på programmet og afbrydes af Sofie Jo Kaufmanas.

- Ej, hvor er det sjovt. Havde jeg vidst det, så havde jeg grinet, for det er virkelig dårligt. Han danser så dårligt, griner Sofie.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt afslører: Risikerer at aflyse tronskiftet søndag

Se videoer fra danselektionerne med Michael Olesen herunder: