Åh nej! ’Sommerdrømme’-Clara ramt af sygdom igen

Bag kameraerne på optagelserne til syvende program af ’Sommerdrømme’ kæmpede Kien og Clara Duong igen med sygdom. Denne gang var Clara ramt af influenza.

I andet program af ’Sommerdrømme’ kæmpede Clara med mavesmerter, og i aftenens syvende program af det populære boligindretningskoncept, var den 19-årige studine lagt ned af influenza.

- Jeg var sindssygt syg. Jeg rendte rundt med feber og snot og var helt død, forklarer Clara.

LÆS OGSÅ: Efter turbulent periode: Tobias Friberg tager stor beslutning

Virkelig dårlig timing

Udover det faktum, at hun havde det rigtig skidt, så var hun ekstra ked af det, fordi hun havde set frem til at give sig i kast med at indrette uderummet, som var opgaven i aftenens program.

- Det var så ærgerligt, at jeg var så skidt, for jeg elsker bare uderummet. Derfor blev jeg også bare nødt til at kæmpe videre. Men det var virkelig dårlig timing, at vi lige skulle være udendørs. Og derudover er havearbejde bare hårdt, når der skal graves huller og så videre, fortæller Clara, der blev student i sommer og nu holder et velfortjent sabbatår.

LÆS OGSÅ: Sådan fejrer kronprinsesse Mary kvindernes internationale kampdag

Med sig i programmet har Clara sin far Kien, der endnu engang må trække læsset i dagens afsnit.

- Jeg lagde ikke mærke til, om jeg selv blev smittet med noget. Hvis jeg gjorde, havde jeg ikke tid til at mærke det, lyder det fra 47-årige Kien.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 nye deltagere i 'Stjerner i Trøjen'

Nødvendigt med orlov fra jobbet

Til daglig arbejder han som IT-projektleder, og han indrømmer gerne, at optagelserne tog hårdt på ham.

- Jeg var træt i en måned efter. Sådan virkelig grund træt. Jeg havde heldigvis en uges orlov mere fra mit arbejde, og det var simpelthen også nødvendigt, slår Kien fast.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo

Makkerparret fortæller, at selvom det var hårdt at klare sig igennem optagelserne med sygdom, så passede produktionen godt på dem.

- De sørgede virkelig for os, og de kom med panodiler og strepsils til halsen, forklarer Kien, mens Clara supplerer:

- Jeg husker, at jeg ringede hjem til min mor. Hun sagde, at jeg blev nødt til at holde ud, og at jeg måtte spise panodiler og klare mig igennem.

Følg med i ’Sommerdrømme’ hver onsdag kl. 20:00 på TV2 eller TV2 Play.