Her er de 12 nye deltagere i 'Stjerner i Trøjen'

For tredje gang trækker 12 kendte danskere i uniform, når de skal kæmpe om at vinde 'Stjerner i trøjen'.

Optagelserne på tredje sæson af Warner Bros. Discovery-programmet ’Stjerner i Trøjen’ er netop begyndt i sne og storm på Bornholm.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne til 'Det fede fællesskab': Flytter sammen med kæresten

Her bliver 12 kendte danskere, heriblandt Gustav Salinas, Jan Linnebjerg og Jonas Schmidt, transformeret til rekrutter, der skal gennem et hårdt, sjovt og lærerigt forløb – men til sidst er der kun én, der kan kalde sig for vinder.

LÆS OGSÅ: Før- og efterbilleder: TV 2-deltagere har tilsammen smidt næsten 100 kilo

Selvom der kun er én vinder af programmet, har alle rekrutterne et fælles ønske om blive den bedst mulige version af dem selv, og det håber de, at “Stjerner i Trøjen” kan hjælpe dem med at opnå. Følg med i rekrutternes indre og ydre rejse, når programmet får premiere på Kanal 5 og discovery+ til efteråret.

LÆS OGSÅ: Blachman frygter for helbredet: Får scannet hjertet

For tredje gang trækker 12 kendte danskere i uniform, når de skal kæmpe om at vinde ”Stjerner i trøjen”. De bliver endnu engang ført gennem et prøvende og lærerigt forløb af oberst Dar Salim og kaptajn Jacob Riising, der styrer rekrutterne med hård hånd. Det bliver Salim og Riisings fornemste opgave at transformere rekrutternes civile tankesæt, så de ikke længere bare tænker på “mig og mit”, men i stedet skal de omfavne korpsånden og fællesskabet og tænke i “vi og vores”. Optagelserne til det populære Warner Bros. Discovery-program er netop begyndt.

Rekrutterne er i denne omgang skuespillerne Jan Linnebjerg, Sofie Stougaard, Jonas Schmidt og Adam Ild Rohweder. Derudover møder vi reality-personlighederne Janni Ree, Jackie Navarro, Gustav Andersen Salinas og Frederik Fetterlein. Slutteligt består holdet af rekrutter af DJ og model Nicoline Toft, sanger Nicky Rosendahl Russell, Patrik Wozniacki samt danseren Camilla Dalsgaard.

- Stjerner i trøjen” er et af vores mest populære underholdningsformater, hvor der ikke bare er et stærkt konkurrenceelement, men også i høj grad er tale om et format, hvor der er plads til at udvise kammeratskab og eftertænksomhed. Det bliver helt sikkert spændende at følge vores 12 kendte rekrutter, og jeg er sikker på, at vi også denne gang får lov til at komme helt tæt på rekrutterne, mens Dar Salim og Jacob Riising fører dem gennem en række hårde udfordringer. Det plejer at føre til en række seværdige og stærke øjeblikke, siger Pil Gundelach Brandstrup, Nordisk programdirektør, Warner Bros. Discovery.

LÆS OGSÅ: Kendt MGP-stjerne skal være far

I første sæson af 'Stjerner i trøjen' gik Tobias Hamann hele vejen, mens designeren Søren Le Schmidt triumferede i anden sæson.

Du kan følge med i tredje sæson af 'Stjerner i Trøjen' på Kanal 5 og discovery+ til efteråret.

'Stjerne i trøjen' er produceret af Strong Productions.