'Ingen slinger i valsen' vender tilbage.
'Ingen slinger i valsen' vender tilbage.

Så tæt kommer man på Sonny og Gigi i nyt tv-program

Programmet giver både et historisk tilbageblik og et indblik i livet, som det er nu for de tidligere dansebørn.

Det er 25 år siden, at Per Wennick producerede den debatskabende serie 'Ingen slinger i valsen' om dansebørnene Sonny, Jeanne og Gigi. Pressen og mange seere var vrede og forargede over elitetræningen, og nogle mente, at børnene ville tage varig skade af den måde, de blev trænet.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om slutningen på 'Badehotellet'

Nu vender Per Wennick tilbage til familien for at se, hvordan det er gået, efter at stormen lagde sig. Fra i dag kan man se de første to afsnit af serien på DR TV, og her kommer man tæt på dansefamilien og folkene omkring - måske mere tæt på end nogensinde før.

LÆS OGSÅ: Bedemændene fra TV 2: Vildt vægttab

- Vi skal helt tilbage i denne nye dokumentar. En af de ting der gør mig allermest glad er at man kommer til at få et dybt glimt ind i familien, ikke bare som man måske kender os, men hvad kom forinden og ting man nok slet ikke vidste omkring os, skriver Sonny på sin Instagram til et smugkig på serien og tilføjer:

- Hvem er familien Fredie Pedersen? Programmerne er fyldt med aldrig før viste billeder, videomateriale og historier, der ikke har været fortalt. Det er helt klart en af de ting, der gør mig allermest stolt! Familie og historie betyder alt, og jeg er taknemmelig for at kunne fortælle den historie.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-Anton afslører: Fik hjælp af produktionen

Gigi: Stolt af min familie

Også søsteren Gigi udtrykker sin stolthed over den nye programserie, hvor hun lukker folk helt tæt på efter mange år væk fra rampelyset.

- Der har gennem årene været så mange overskrifter og overfladisk viden, der bare er kørt rundt fra mund til mund om min familie. Men hvem er Fredie-Pedersen familien egentligt? Hvad kommer vi fra? Hvad er historikken tilbage fra min farfar og farmor, der byggede hele vores bagkatalog op? Hvilke ofre har der været undervejs? Hvilke successer? Hvor har vi vores styrke og måske for nogle lidt "anderledes" tilgang til tingene fra?, lyder det fra Gigi på Instagram, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Caroline Flemings lillesøster taler ud: Kompliceret forhold

- I denne programserie åbner vi op og fortæller om vores familie historie - vores DNA. Fortæller om vores håndværk og deler private optagelser, ingen før har set. Jeg er stolt af, hvor jeg kommer fra. Min familie - Men også af mig selv som individ. Mange har set os som en enhed, familien FP. Det er vi også. Men vi er også individer der står flot i hver vores ret og det vil vi i denne serie gerne vise.🩷

Både Sonny og Gigi lægger vægt på, hvor meget de glæder sig til at lukke folk helt ind, og allerede de første afsnit tager både seerne tilbage og giver svar på, om der er noget, forældrene