Birgit Aaby fik Sara Slott ud: - Hun har pondus

Birgit var skyld i, at Sara måtte forlade programmet, men i dag er den 55-årige iværksætter den, som Sara snakker mest med.

Forholdet mellem den danske iværksætter Birgit Aaby-Bruun, 55, og atleten Sara Slott, 38, var på en ordentlig rutsjetur under optagelserne til anden sæson af 'Forræder'.

Artiklen fortsætter under videoen.

Først delte de to kvinder teorier med hinanden, men så kom Sara under Birgits mistanke, og i aftenens afsnit af TV 2-hittet blev mistanken så stor, at Birgit måtte handle, og Sara måtte ryge.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten deler tankerne bag tvillingernes navne

Heldigvis tog den 38-årige atlet sit exit med oprejst pande.

- Jeg kan godt lide, dem der tør spille spillet, og det gjorde Birgit. Hun turde åbne munden og komme med nogle teorier, også selvom de ikke passede. Hun har pondus og hår på brystet, og det kan jeg rigtigt godt lide, forklarer Sara, som også mener, at Birgits og hendes egen spillestil mindede om hinanden.

- Jeg kunne heller ikke selv gå under radaren og i et med tapet. Selvom det nok havde været smartest, egnede jeg mig ikke til, lyder det.

I dag har de to kvinder det også godt sammen.

- Birgit ringede til mig, da optagelserne var færdige. Hun ville forklare sine bevægegrunde og sige undskyld. Det var meget sødt, men der var no hard feelings, man skal jo smide nogen ud. Hun er en af dem, som jeg snakker mest med, slutter Sara.

LÆS OGSÅ: Basim indtager 'Paradise Hotel'