Pernille Højmark i "Forræder" på TV 2.
Pernille Højmark i "Forræder" på TV 2.

Pernille Højmark dolket i ryggen - igen: Havde givet op

Der var taget godt på kræfterne i slutspurten forud for 'Forræder'-finalen.

Da Pernille Højmark i aftenens afsnit af 'Forræder' tog plads om det runde bord, anede hun ikke, hvad der ventede hende.

Medforræderen Heino Hansen valgte nemlig, endnu en gang, at sætte alt ind på at overbevise de resterende deltagere om, at hun skulle forvises - og denne gang lykkedes det komikeren.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Åben krig mellem 'Forsidefruer': Vi ses i retten!

Selvom den 64-årige skuespiller ikke havde forventet endnu et bagholdsangreb, var det heller ikke noget, der tog fusen fuldstændigt på hende.

- Det kom jo ikke 100 procent bag på mig denne gang. Så var det sådan: "Okay, hvis han insisterer, så er der jo ikke noget at gøre ved det", fortæller Pernille til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Det var ikke den store, følelsesmæssige tur. Jeg var lidt mere opgivende, tror jeg. Der var ikke så meget af den der fightervilje tilbage. Det var bare skideærgerligt, syntes jeg.

Selv har hun da også svært ved at se, hvad hun kunne have gjort for at redde sig selv. Kun en ting ville hun - set i bagklogskabens lys - have gjort anderledes.

- Skulle jeg være mere strategisk, havde jeg nok satset den og prøvet at stemme på Birgit, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichels træning har båret frugt

- Men det er sådan en efterrationalisering, for i øjeblikket syntes jeg ikke rigtigt, jeg kunne gøre andet end at stemme på Heino og vide, at jeg nok røg - men så havde jeg i det mindste peget på ham.

Der er dog ikke noget, Pernille fortryder fra sin tid på Hvedholm Slot, hvor optagelserne finder sted.

- Jeg har fået udstillet, at jeg har en meget stor naivitet. Jeg vil meget gerne tro på det gode. Det synes jeg egentlig er meget okay, fortæller hun med et grin.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Lasse afslører skjult talent: Jeg er verdensmester

Hvad angår forholdet til Heino kan hun også berette om, at alt er fint de to imellem - der er ingen sure miner.

- Heino var meget sød og skrev til mig efter det hele for at høre, hvordan jeg havde det. Og så skrev jeg tilbage, at alt var cool, men at jeg syntes, det var ærgerligt, han ikke ville arbejde sammen med mig, fortæller Pernille.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree tilbage på hospitalet: Nu forklarer Janni