Heino Hansen forvist i finalen: En lettelse

Heino måtte se sig slået af Melissa.

Siden den allerførste dag på Hvedholm Slot har Heino Hansen i allerbedste forræderstil både løjet og myrdet sig igennem spillet - og det har fået ham hele vejen til finalen i TV 2-hittet 'Forræder'.

Lige på målstregen blev han dog gennemskuet af influencer Melissa Bentsen, og det blev hans endeligt i programmet.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Forræder'-produktionen i kæmpe brøler

- Det var ikke et chok for mig. Min hjerne var forræder, men det var min krop ikke, så jeg heppede jo ikke engang på mig selv, fortæller Heino til HER&NU/Realityportalen om forvisningen og tilføjer:

- De sidste par dage gik jeg med en stemme oppe i hovedet, der sagde: "Hold kæft, hvor er det fryd, hvis de får dig i aften" - men det betød ikke, at man ikke spillede, som man syntes.

Efter dagevis med store beslutninger, konfrontationer og flossede nerver, kunne komikeren faktisk sænke skuldrene, da det stod klart, at de loyale havde lugtet lunten.

- Det var mere en lettelse end en ærgrelse at ryge. 100 procent. Hvis du hører nogen fra produktionen, så er det den gladeste sync, jeg har haft i ti dage, fortæller Heino og uddyber:

- Det var så rart bare at være ude af, at ting var taktik. Det var ti dage, hvor jeg virkelig skulle tage nogle beslutninger, og hvor jeg også har skullet spille mere alene, end jeg håbede og regnede med.

LÆS OGSÅ: Mændene i ‘Bachelorette’ afslører: Mads vandt

Drømte om 'Forræder'

Ligesom flere af de andre deltagere har kunnet berette om, var det også svært for Heino at ryste det intense spil af sig, da han atter vendte retur til familien.

- I en uge eller halvanden, der drømte jeg ikke om andet. Jeg kunne vågne om natten og have drømt om en eller anden beslutning, jeg skulle tage, og så var det "bare" min søn, der græd, forklarer han og fortsætter:

- Det boede oppe i ens hoved i lang tid. Det syntes jeg var meget fascinerende.

Selvom den første dag efter optagelserne afslutning da også blev tilbragt med familien, var den nu pensionerede forræder et helt andet sted.

Også i dagene efter brugte han meget tid på at snakke med de andre deltagere, som han havde delt den nervepirrende oplevelse med.

- Man gad faktisk ikke snakke med nogen, der ikke havde været med derinde - for dit hoved var så blæst, at de eneste, der forstod dig, var de andre deltagere, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Afbryder 'Paradise Hotel'-optagelser

Særligt har relationen mellem komikeren og Birgit Aaby fyldt på skærmen - og faktisk var iværksætteren, eller Heinos 'BFF' (best friend forever, red.), om man vil, som han selv han myrdet aftenen forinden, den allerførste, han talte med, da han røg ud.

- Det første, jeg gjorde, da jeg kom op på værelset, var at ringe til Birgit, og hun sagde: "Er du ude? Jeg tror, jeg ved, hvem det er!", fortæller Heino med et grin.

Her måtte han selvsagt gå til bekendelse og fortælle, at det hele tiden havde været ham, der havde en finger med i spillet.

- Det tog hun heldigvis fint. Hun sagde bare som det første, at jeg var sej, og det var godt spillet. Hun var bare overskudsagtig og fed, fortæller Heino.

LÆS OGSÅ: AV! Mikkel Kryger på sygehuset efter tv-uheld