Heino i kæmpe sats i 'Forræder': Derfor gjorde han det

Det kunne være gået grueligt galt for forræderen over dem alle.

Der var lagt i kakkelovnen til endnu en dramatisk omgang om det runde bord i aftenens afsnit af 'Forræder', hvor Heino hele dagen havde teaset for sin plan.

Nok ikke så overraskende for seerne, var planen endnu en gang at få sin medforræder Pernille Højmark forvist - og denne gang havde komikeren held i sprøjten.

LÆS OGSÅ: Peters egen taktik: Derfor undgik han Lissa

Det var dog ikke helt uden sats, at Heino gjorde sig klar til at fremlægge sine argumenter. Til de resterende deltagere havde han nemlig proklameret, at de skulle stemme på ham, hvis ikke enetalen fik dem overbevist.

- Det har jo ikke været den sikre vej. Jeg synes jo selv, jeg har prøvet på at spille et lidt højt spil, men samtidig haft respekt for spillet, så det ikke bare var overgambling, forklarer han til HER&NU/Realityportalen om satset.

Faktisk var han da heller ikke sikker på, han ville få en nat mere på Hvedholm Slot, hvor 'Forræder' bliver optaget - tværtimod.

- Jeg tænkte, der var større chance for, at jeg ville ryge, end Pernille ville ryge. For de havde ikke lyttet de andre gange, jeg havde sagt det, lyder det fra Heino.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Ex on the Beach'-deltager hastet på hospitalet