IKKE SET PÅ TV: 'Ex on the Beach'-deltager hastet på hospitalet

Allerede første dag faldt Cecilie Sofia Mateo, hvilket resulterede i et hospitalbesøg.

En masse festglade, unge mennesker er tilbage i 'Ex on the Beach' for at give den gas, men for én af deltagerne var starten på oplevelsen i Brasilien knap så eventyrlig.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Første bejler giver afvisning i 'Bachelorette'

Allerede første dag kom 25-årige Cecilie Sofia Mateo nemlig ud for en ulykke, som resulterede i et hospitalbesøg.

- Det skete på stranden, da vi mødte hinanden første dag. Jeg skulle på toilet sammen med pigerne, og så sprang jeg ned på en sten, som skrabede huden af på hele min underfod, siger Cecilia Sofia til Realityportalen og uddyber:

LÆS OGSÅ: Sofie indrømmer: Håbede på et andet match

- Jeg kom også på hospitalet, fordi der var en kæmpe infektion i såret, og jeg bøvlede faktisk med det i al den tid, jeg var dernede. Det var ret voldsomt, og det gjorde meget ondt.

Det var dog først dagen efter, at aarhusianeren kom på hospitalet, fordi hun ikke fortalte til produktionen, hvad der var hændt.

LÆS OGSÅ: Utilfreds 'Ex on the beach'-deltager: Fik ikke nok løn

- Så dum som jeg er, så gad jeg ikke være til besvær, så jeg sagde ikke noget til produktionen. Jeg gik bare i sandet, og jeg blev ved med at gå i sandet på den her kæmpe hudafskrabning, og det var jo ikke så godt i forhold til bakterier. Jeg skulle nok bare have råbt højt, så jeg kunne få det renset med det samme.

Ingen alkohol

Skaden lagde da også en kæmpe dæmper på festlighederne for realitydeltageren. Da hun kom på hospitalet fik hun nemlig antibiotika og smertestillende, og hun måtte derfor være på vandvognen i starten af opholdet.

- Det gjorde, at jeg slet ikke var i samme gear, som de andre, fordi jeg ikke kunne drikke, siger hun og tilføjer, at hun også måtte støtte sig til krykker, når hun skulle stå op i længere tid.

LÆS OGSÅ: Første aften i 'Ex on the beach': Deltagere deler hedt øjeblik

- Når de filmede os én til én, så stod jeg med krykker, men det kan man ikke se. Når jeg stod op, så dunkede det bare helt enormt meget.

I dag er såret helet, men den jyske 'Ex'-deltager har fået et ar til minde om episoden i Brasilien.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Sofie afslører diagnose: Frygtede at dø