Sofie indrømmer: Håbede på et andet match

Den jyske bachelorette håbede på, at hendes stjernematch var én af de andre bejlere.

I dagens afsnit får de to bachelorettes indblik i, hvilken én af bejlerne som - ifølge stjernerne - er deres oplagte match.

LÆS OGSÅ: Efter hasteindlæggelse: Nu er der nyt om Karstens helbred

Ved hjælp af kvindernes og mændenes horoskoper har en astrolog fundet frem til, at Sofie Martinusens oplagte match - også kaldet "stjernematch" - er 27-årige Peter Juul Vesterager.

I programmet giver Sofie udtryk for, at hun er superglad for udfaldet, men til Realityportalen/HER&NU deler hun, at hun faktisk håbede på et andet match.

- Jeg havde håbet på, at Mads var mit stjernematch - eller Daniel. Det var heller ikke fordi, det var et problem, at det var Peter. Jeg tror bare, at på det tidspunkt, der begyndte min interesse lige så stille at forsvinde fra Peter. Der var andre, der begyndte at blive mere interessante, siger Sofie.

Det var særligt de to forhenværende dates med Mads og Daniel, der gjorde, at hun håbede på et andet svar.

LÆS OGSÅ: Husker du Rasmus fra 'For lækker til love'? Skal være far for anden gang

- Jeg havde en virkelig god kemi med Mads, så han var helt klart i toppen, og Daniel var også begyndt at komme i toppen efter vores date.

Du kan se, hvordan det går Lissa Paustian og Sofie Martinusen i 'Bachelorette' hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo eller på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Sofie afslører diagnose: Frygtede at dø