Peters egen taktik: Derfor undgik han Lissa

Peter har sin egen måde at forføre kvinderne på.

I gårsdagens afsnit af 'Bachelorette' gik Peter roligt ind til roseceremonien. Han var nemlig sikret en uge mere, da han allerede havde en rose fra Lissa, som han fik på deres date.

LÆS OGSÅ: Åben krig mellem 'Forsidefruer': Vi ses i retten!

Sofie ønskede dog fortsat at lære Peter bedre at kende, og hun tilbød ham også en rose, som han tog imod og kvitterede med et kram.

Hvad man ikke altid ser på tv er, at mændene altid krammer begge kvinder, uagtet om de får en rose eller ej, men Peter undlader at give Lissa et kram. Man kunne måske tro, det var en forglemmelse i forvirringen og nervøsiteten, men der er tale om en bevidst handling fra Peters side.

- Jeg undgår at kramme Lissa for at få hende til at føle noget om mig, eventuelt tænke på mig og ikke de andre mænd. Nogle gange er det bare det at få hendes opmærksomhed, god eller ikke så god, der gør, at man bliver tilvalgt, eller i hvert fald ikke fravalgt - man må skille sig ud og være kreativ med den korte tid og få interaktioner vi har, fortæller Peter til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ville skåne Nichlas: Derfor gav Sofie sin rose til Jens

De kloge ord har Peter læst i en bog (Art of seduction), han har med til Sri Lanka. Men den taktik falder ikke i god jord hos Lissa.

- Det, synes jeg, var en utrolig ucharmerende og mærkelig adfærd, har Lissa udtalt til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichels træning har båret frugt