Store udfordringer under optagelserne til 'Badehotellet'

Den populære tv-serie er næsten færdig, men Amalie Dollerup deler chokerende udfordringer om den kommende afsked.

I søndags var skuespilleren Amalie Dollerup taget et smut forbi teltet i Bakken i anledningen af Revyernes Revy, hvor der blev uddelt priser på stribe, heriblandt den prestigefyldte 'Årets Dirch'.

LÆS OGSÅ: Linea tilbage på tv: Mangler manden

HER&NU fik en snak med stjernen om den sidste sæson af den populære TV 2-serie 'Badehotellet', der har formået af underholde seerne gennem ni - snart ti - sæsoner.

Amalie afslørede blandt andet, at de sidste optagelser af den hæsblæsende tv-serie ikke umiddelbart har været en dans på roser hele vejen igennem, da de for et par uger siden stod overfor en tilsyneladende svær udfordring:

- Vi havde lidt udfordringer, da vi skulle optage i Jylland for et par uger tilbage, fortalte Amalie indledningsvis og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Valgte Signe fra i 'Landmand søger kærlighed': Nu ses de igen

- Det var på grund af et voldsomt stormvejr. Men det lykkedes, og vi har det sejeste hold, der har knoklet hurtigt for at få en masse sommerscener i kassen på én dag. Så vi har haft travlt, men vi har bare de sejeste planlæggere, som gjorde, at det hele lykkedes alligevel.

Ærgerlig over afsked

I tv-serien 'Badehotellet' brillerer Amalie som den skønne Amanda Madsen. Men den kommende afslutning følger også en snert af vemod, hvilket Amalie satte flere ord på:

- Jeg kan mærke, at jeg bliver ærgerlig over det nu. Når man har investeret så meget i en rolle, føles det som en del af én selv. Vi vil suge det sidste ud af oplevelsen. Men jeg nyder det, for til november og december er det slut, forklarede hun og tilføjede, at hun har en række talkshows og enkelte koncerter i sin kalender, når optagelserne til 'Badehotellet' ringer ud for sidste gang.

Revyernes Revy 2023 på Bakken
Revyernes Revy 2023 på Bakken