Linea tilbage på tv: Mangler manden

Linea er ikke færdig med at lede efter sin drømmepartner.

Linea Pedersen, 37, fra Slagelse er ikke et fremmed ansigt i 'Landmand søger kærlighed'. Hun medvirkede nemlig også i sidste års sæson på TV 2, hvor hun datede landmand Claus Simonsen.

Her fandt hun ikke kærligheden, så nu prøver hun igen, for ønsket om en mand står stadig højt på listen i Lineas liv.

LÆS OGSÅ: WHAT: Store ændringer i 'Vild med dans'

- Jeg havde haft en rigtig god oplevelse med det sidst og havde ikke fundet kærligheden der og heller ikke efterfølgende, og så tænkte jeg ”hvorfor ikke?”. Jeg tænkte, det kunne være ret sjovt at være på den anden side, fortæller Linea, da HER&NU besøger hende i hjemmet i Slagelse.

Hun sprang dog ikke hovedkulds ud i det, da produktionen ringede.

- Jeg skulle lige tænke det igennem, om det var en god idé. Jeg spurgte min søster og veninder til råds, og de syntes alle, det var en god idé, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg var bekymret for, om nogen kunne have en holdning til, at jeg kom på tv igen. Jeg ville nødig virke som den desperate type, griner Linea, der kun er mødt med positive reaktioner over, hun er tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet.

Interview med Linea Pedersen fra "Landmand søger kærlighed" 2023Linea Pedersen
Interview med Linea Pedersen fra "Landmand søger kærlighed" 2023Linea Pedersen

Under optagelserne tænkte Linea meget på, at nå at lære mændene så godt at kende som muligt, og hun prøvede at give dem alle lige meget plads og tid, da hun ved, hvordan det er at sidde på den anden side.

Til trods for, at Linea er en travl kvinde, der udnytter alle døgnets timer til arbejde og fritidsinteresser, så ved hun godt, hvad der mangler for at fuldende tilværelsen.

LÆS OGSÅ: Lene Beier sætter sit andet hjem til salg

- Jeg søger en mand, der hviler i sig selv, og som er positiv. En, der har et positivt livssyn og som ønsker at få en masse oplevelser. Han skal være aktiv og have gang i nogle ting – ligesom jeg selv har. En, der prioriterer at lave ting sammen, men også hver for sig, fortæller Linea, der gemmer en særlig oplevelse til den dag, manden står klar.

- Jeg har aldrig været uden for Europa, så jeg drømmer om at se verden. Jeg mangler bare en at rejse med. Mange rejser jo med deres bedre halvdel.

Følg Lineas kamp for kærligheden hver tirsdag kl. 20.00 i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 eller TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Niels Erik uddyber: Derfor skulle Sarah hjem