'Robinson'-vinder gør comeback

I den nye sæson af 'Robinson' vender en gammel kending tilbage til Malaysia.

I den nye jubilæumssæson af 'Robinson' vender vi tilbage til sandstrandene i Malaysia, hvor vi følger en masse konkurrencevillige danskere, der kæmper om titlen som årets 'Robinson' og pengepræmien på en halv million kroner.

LÆS OGSÅ: Uhh! Morten Kjeldgaard afslører nyt projekt

Der er dog én person, for hvem omgivelserne ikke er nye, som vi også møder i den nye sæson. Det er ingen ringere end 47-årige Mikkel Bertelsen, der vandt sidste års sæson af 'Robinson'.

Iværksætteren har tidligere givet udtryk for, at én af hans største bedrifter i livet er titlen som årets 'Robinson'-vinder, og derfor er det slet ikke så underligt, at han gør sit comeback i programmet.

Nye udfordringer

I den nye sæson markerer vi, at 'Robinson' har løbet over skærmen i 25 år. Det betyder også, at vi ifølge Jakob Kjeldbjerg kan forvente noget helt særligt af den nye sæson.

- De her 22 deltagere har set sidste års sæson og går ud fra, det nok bliver ligesom sidste år, men der sker noget helt andet. Jeg siger på et tidspunkt i ekspeditionen i år, at i år spiller jeg poker med jeres hjerner, og det er det, jeg gør. Det kommer der meget stærkt tv ud af, siger han til HER&NU/Realityportalen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mikkel tilbage i 'Robinson'
Mikkel tilbage i 'Robinson'

LÆS OGSÅ: Jims faldefærdige slot: Næsten selvmord

Selvom vi kan forvente nye ting af den forestående sæson, så beskriver Jakob Kjeldbjerg også, at de har holdt fast i de klassiske dyder med overlevelse på øen, som er dét, vi kender og elsker programmet for.

'Robinson' 2023 kan ses på Viaplay eller på TV3 den 4. september kl. 20.00.