Indlagt igen: Line Hoffmeyer har fået en overdosis

Som hjertepatient er Line Hoffmeyer vant til at se hospitalet indefra, men denne gang blev hun alligevel overrasket.

Tv-vært Lasse Rimmers kæreste, Line Hoffmeyer, har for nylig været en tur forbi sygehuset. Den tur kender kun bedre end sin egen bukselomme, for Line er hjertepatient og har været igennem en hjertetransplantation.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind bestjålet ved højlys dag

Alligevel var lægens melding ved denne indlæggelse overraskende og noget, den kendte influencer ikke havde hørt før.

LÆS OGSÅ: Slår rekord i 'Landmand søger kærlighed'

Line har den seneste tid oplevet mavesmerter, kvalme og voldsom sløvhed, hvilket har resulteret i indlæggelse.

- Vi var nervøse for, om medicinen blev optaget i kroppen med den dårlige mave. I stedet er der simpelthen sket det stik modsatte, hvad min læge forklarer mig faktisk heller ikke er unormalt ved mavesyge. Jeg har kampoptaget min medicin. Slimhinden kan åbenbart arte sig super sært, når der er virus i mavsen, så jeg har fået en ordentlig overdose, hvilket faktisk kan være årsagen til, at symptomerne bliver ved, da bivirkninger ved for meget af den medicin netop er rysten, dårlig mave, kvalme, hovedpine, udkørthed osv., forklarer Line Hoffmeyer i et opslag på Instagram.

Medicinen er nu sat på pause, og de næste dage skal hun have taget flere prøver og holdes skarpt øje med.

- Jeg anede slet ikke, det her kunne ske, men sådan bliver man jo lidt klogere hver dag - nu håber jeg bare, at jeg snart begynder at blive lidt friskere hver dag også.

LÆS OGSÅ: Godt nyt fra nyresyge Niarn: Har fundet et match

Der er aldrig nogen god timing for sygdom, og også i dette tilfælde faldt det ifølge Line uheldigt, da hun i dag har kørt Lasse i lufthavnen, da han skal en længere tur til USA.