Trods tv-skænderier: Venner for livet

De mange drillerier mellem Flemming Møldrup og Mads Steffensens er næsten lagt på hylden til fordel for ligeværdige samtaler om stort og småt.

I 'Kender du typen?' var Flemming Møldrup ofte offer for Mads Steffensens drillerier, og det fik mange til at spekulere over, om alt var godt mellem dem. Det hele var dog bare underholdning skabt til tv, og nu understreger de deres gode forhold i en podcast fra Podimo med titlen 'Mads og Møldrup – mellem venner'.

LÆS OGSÅ: Asta jubler over babylykke: Det bliver en dreng

Flemming: – Folk glemmer, at tv er en konstrueret virkelighed. Og ingen i 'Kender du typen?'gør noget, de ikke er indforstået med.

Mads: – Man ville jo aldrig drille nogen på den måde, uden det var klappet af forinden. Undtagen dengang jeg skød en bold i nosserne på Flemming hjemme i haven hos Dan Rachlin. Det var et uheld.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

Flemming: – Det var en af de situationer, hvor den ene bliver lidt forskrækket og den anden bliver ekstremt forskrækket, og så falder paraderne. For der er jo en værts- og en ekspertrolle, og de er ligesom defineret i programmet, men i sådan en ekstraordinær situation, hvor værten sparker en bold i skridtet på eksperten, ovenikøbet i det første program, han er med, så forsvinder alle spændinger bare med det samme.

Så der klikkede I?

Mads: – Det var Flemmings nosser, der bragte os sammen.

Flemming: – Han sagde undskyld, men det åbnede for vores kemi på en anden måde, fordi det blev så akavet.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

Mads: – Det er også sjovt med den podcast, vi laver nu, fordi i 'Kender du typen?' vidste jeg tit meget mere end Flemming og kunne bringe ham på glatis, men her er vi lige og sidder overfor hinanden i en samtale. Man kan sige, at det faktisk er som de snakke, vi havde i pauserne under optagelserne, når vi måske ventede på at blive lukket ind i et soveværelse eller en stue. Der havde vi tit  fem-ti minutter, hvor der skulle sættes lys eller trækkes et kabel. Nu kan vi i ro og mag tale om de ting, vi oplever i livet og har brug for at vende med en anden.

Hvornår begyndte I at se hinanden privat?

Flemming: – Det gjorde vi ret hurtigt.

Mads: – Vi så hinanden et par gange om måneden på arbejdet, men havde lyst til mere.

Flemming: – Vi har også mange fælles interesser. Vi startede med at gå ud og drikke kaffe sammen og købe plader. Jeg plejer at sige, Mads er en af mine tre bedste venner.

Artiklen fortsætter under billedet...

Har I nogensinde været uvenner eller har I det første skænderi til gode?

Mads: – Nej, aldrig. Det gider vi sgu’ ikke.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

Flemming: – Næh, men der har da været nogle gange under optagelserne hvor Mads kunne sige, at jeg skulle holde min kæft, fordi vi skulle i gang, eller han skulle koncentrere sig. Det kan man have svært ved at sige til hinanden som venner, men det kunne vi, fordi vi mødtes på arbejde. Ærligheden, der kan være i et professionelt rum gør, at vi kan fornemme hinanden meget tydeligt i vores venskab.