Fie Laursens drøm er gået i vasken

Det var hendes største drøm, men nu er den tilsyneladende slut.

I flere måneder har Fie Laursen teaset for en stor nyhed, som hun langt om længe lancerede i sidste uge. Det viste sig at være en pocket pussy, som hun ved lanceringen fortalte, at hun selv havde lavet.

LÆS OGSÅ: CHOK! Afslører utroskab

- Efter jeg for tre år siden kom ind i voksenindustrien, har jeg haft den her store drøm om at lave min egen kitty in a box. Kvinder har så meget legetøj og så mange ting, men alle de mænd, der følger mig, har spurgt mig i tre år, om jeg ikke godt kunne lave min egen, og det har jeg gjort nu. Det var en proces altså at skulle støbe sin egen mis, men også en mega nice oplevelse, lød det fra Fie Laursen.

Hun mente, hun var den første kvinde i Danmark til at lave sådan en og prøvede at sælge sit produkt på, at det var oplevelsen af at have sex med selveste Fie Laursen. Det underbyggede den aarhusianske sexshop Tys Tys, som forhandlede produktet, med følgende salgstekst:

- Ønsker du at opleve en ekstraordinær og fræk tilfredsstillelse af Fie Laursen? Så er Fie Laursen Original Pocket Pussy Masturbator, det ultimative valg for dig! Med hver bevægelse får du en autentisk stimulering, der vil give dig en intens onanioplevelse. Den indvendige struktur er formet med bløde dupper, som giver en stram indre følelse af Fie, skrev Tys-tys.dk.

LÆS OGSÅ: Rekord: Bedste 'Robinson'-premiere nogensinde

Her stod der også, at firmaet havde store planer for fremtiden med pocket pussyen og allerede havde flere aftaler med engrosvirksomheder. Nu har tonen dog fået en anden lyd. Eller den er faktisk helt lydløs. Selvom der i går var mere end 150 på lager - af det tilsyneladende populære produkt - så er det i dag helt væk fra hjemmesiden.

Her er der nu en fejlkode på linket, og på Fie Laursens story på Instagram skriver hun, at der ikke er flere.

- Limited edition blev udsolgt på få dage! Tak, tak, tak. Virkelig sjovt projekt at få lov at lave, skriver Fie Laursen, som ikke er vendt tilbage på Realityportalens henvendelser omkring en uddybende kommentar.

Den er fjernet fra alle kanaler

I mellemtiden har Fie fjernet alt på sin Instagram og TikTok-profil omkring produktet, som i sidste uge og de sidste mange måneder var hendes helt store drøm for fremtiden, ligesom Tys-Tys altså har fjernet det fra hjemmesiden.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Love is blind' er tilbage

Spørgsmålet er da også, om produktet virkelig er blevet revet væk, eller om det nærmere er blevet fjernet af virksomheden. Det har ikke været muligt at få svar fra Tys-Tys.

Ifølge Realityportalens oplysninger er Fie og firmaet dog blevet meldt til forbrugerombudsmanden med beskyldninger om falsk markedsføring, da man flere steder på nettet har fundet et produkt, der tilsyneladende er identisk med det produkt, Fie Laursen påstår, hun har fået støbt efter sin egen kønsdel.

LÆS OGSÅ: Sara Maria Franch-Mærkedahls store sorg: Har mistet sin far

Fie Laursen er ikke vendt tilbage på vores henvendelser omkring, hvorfor hendes store drøm pludselig er forsvundet fra alle kanaler, og om det originale, støbte og autentiske produkt i virkeligheden ikke er helt så originalt.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Kvajer sig på landsdækkende tv