Ikke set på tv: Slugte forbudt pille ved et uheld

Det var egentligt ikke meningen, at Moumen "Momo" Machlah ville tage smertestillende, men pludselig så han ingen anden udvej.

Der var drama for alle pengene onsdag aften på TV 2 Echo, da århusianske Moumen Machlah måtte krybe til korset i 'Korpset'.

Han havde indtaget smertestillende medicin, som medaspirenten Ukaleq Astri Slettemark havde medbragt i smug.

Artiklen fortsætter under videoen.

Til HER&NU afslører den 26-årige parkour-atlet nu, at der er mere til historien, end man ser på tv.

Han tog nemlig ikke pillen med vilje.

- Jeg sad og spiste en dåse tun, og så kom Ukaleq hen til mig med en seddel, og under sedlen lå der en pille, indleder Moumen og fortsætter:

- Jeg læste sedlen. Der stod, at Ukaleq var blevet fortalt, at jeg havde mange smerter i hoften, og at pillen var smertelindrende.

Beskyttede medaspirenten

Selv anså Moumen ikke smerterne for særligt alvorlige, men han endte alligevel med at tage pillen i mundvigen for at beskytte sin medaspirent og udskyde beslutningen til senere.

- Der var kameraer overalt, og Ukaleq risikerede at ryge ud af kurset i sit forsøg på at hjælpe mig. Det var vildt sødt af hende, men jeg var meget i tvivl, om jeg skulle tage pillen, forklarer Moumen.

LÆS OGSÅ: Efter 'Landmand søger kærlighed': Sådan går det med Sanne i dag

Beslutningen om at tage pillen i mundvigen, var dog ikke helt gennemtænkt.

- Ukaleq forklarede en masse, mens jeg læste sedlen, og da jeg pludselig skulle respondere, kunne man tydeligt høre i mikrofonen, at jeg havde noget i munden. Derfor blev jeg nødt til at sluge pillen, fortæller Moumen, som fortrød på stedet.

De store konsekvenser

Selvom Moumen Machlah og Ukaleq Astri Slettemark havde forsøgt at være diskrete, lykkedes det dem ikke at undgå kameraene, og foran deres medaspirenter og instruktørerne blev de tvunget til at stå frem og fortælle om det smertelindrende medicin.

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Utroskab ødelagde forholdet

Straffen fra instruktørerne var klar: Gå fire timer rundt i en firkant - hvilket rent tidsmæssigt svarer til virkningen af den smertelindrende pille.

LÆS OGSÅ: 'Nak og æd'-Jørgen: Det er jeg pissestolt over

Ukaleq Astri Slettemark valgte at tage straffen, mens Moumen "Momo" Machlah valgte at melde sig helt ud af kurset. En beslutning han ikke fortryder.

- Selvom instruktørerne var villige til at lade mig fortsætte, så havde jeg ikke lyst. Jeg havde det så dårligt med mig selv. Hvis der var noget jeg fortryder, så var det, at jeg slugte den pille, fortæller han, og slår fast, at han på ingen måde bebrejder Ukaleq:

- Det var min beslutning at tage imod og sluge pillen.

LÆS OGSÅ: Efter 20 års afhængighed: 'Korpset' fik Aske til at stoppe

Se det nyeste afsnit af 'Korpset' på TV 2 Play allerede nu eller onsdag klokken 20.40 på TV 2 Echo.