Dennis Knudsen til Miss Danmark 2023.
Dennis Knudsen til Miss Danmark 2023.

Dennis Knudsen i chok: Skrottet af Netflix

Dennis Knudsen føler sig ydmyget, efter han ikke blev inviteret til en filmpremieren på Netflix-filmen 'Ehrengard'.

Den røde løber var spækket med kendte mennesker, da der var premiere på Netflix-braget 'Ehrengard: Forførelsens kunst' onsdag aften.

Blandt de ankomne var blandt andre skuespillerholdet og hendes majestæt dronning Margrethe, som har stået for både scenografi og kostumer.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af ‘Korpset’: Derfor holdt Mathilde kun 27 timer

Dog var der nogle, der manglede, hvis man spørger Dennis Knudsen. For ligesom regenten har han og resten af filmholdet spillet en stor rolle i tilblivelsen af filmen.

- Vi har været en flok på 40-50 mennesker, som har knoklet på filmen, og det var kun omkring fem af os, som blev inviteret, fortæller kendisfrisøren og tilføjer:

- Når man har knoklet i tre måneder for at lave en film, så vil man gerne se det færdige resultat, når den er klippet færdig. Det har jeg været vant til i de sidste 40 år, hvor jeg altid er blevet inviteret til premieren, som tak for det arbejde, jeg har lagt i filmen.

En dårlig forklaring

Overfor kendisfrisøren har Netflix, som var ansvarlig for gæstelisten, forklaret, at pladsen var trang, men den forklaringen køber Dennis Knudsen ikke.

- Da jeg så billederne fra den røde løber i går blev jeg chokeret. Der var rigtigt mange kendte på den, og mange af dem har ikke haft noget med filmen at gøre.

- Man føler sig udenfor. Lidt ligesom de upopulære børn i folkeskolen der ikke må komme med til klassefesten. Det er meget ydmygende.

En prioritering

Ifølge Dennis Knudsen burde man have prioriteret at invitere hele holdet bag filmen.

- Netflix skulle have strammet op. De burde have lavet en visning for hele holdet, og så kunne lave en VIP-visning efterfølgende med dem, som de åbenbart synes, er vigtigere end os, lyder det.

Noget tyder dog på, at kendisfrisøren og resten af holdet kan se frem til at se filmen fra første parket hjemme i deres stuer.