Kronprinsen bodyguard for Janni Ree: Fester med Frederik

Kronprins Frederik passede på Janni Ree på en vild bytur i Skagen.

Champagnen flød i stride strømme, da de kendte og kongelige i sidste uge festede på Hyttefadet i Skagen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører nyt om datteren

Selv om gæsterne på byens eneste diskotek er vant til, at der sker lidt af hvert på instedet, måtte flere kigge en ekstra gang, da de så kronprins Frederik, 55, i selskab med Janni Ree, 53.

Frederik er kendt for at være
meget afslappet, når han er i
Skagen. Her ses han forrige år
på vej til frokost i klipklapper
Frederik er kendt for at være meget afslappet, når han er i Skagen. Her ses han forrige år på vej til frokost i klipklapper

'Forsidefrue'-stjernen, der var i byen med Camilla Dalsgaard fra 'Vild med dans', talte angiveligt længe og ad flere omgange med kronprinsen, som så ud til at more sig helt enormt i selskab med de to kvinder.

LÆS OGSÅ: Flamme fra fortiden: Mette Sommer viser kæresten frem

Frederik er i forvejen en bekendt af Jannis mand, Karsten Ree, 78, som han blandt andet har mødt gennem det konsortium, som milliardæren var en del af under pandemien for at sikre Danmark en produktion af ethanol til desinfektionsmidler.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig hyldet på særlig dag

Janni nød opholdet i Skagen
med sin mand, Karsten Ree.
Janni nød opholdet i Skagen med sin mand, Karsten Ree.

Karsten var også med i Skagen, men er ikke den store natteravn, så Janni var alene på Hyttefadet sammen med veninden Camilla, 32.

I løbet af natten så det ud til, at kronprins Frederik måtte træde til, da en yngre mand viste lidt for voldsom interesse for Janni.

LÆS OGSÅ: Mette og Boris: Derfor gik det ikke

Hun afviste først pænt hans tilnærmelser, men da hendes nej ikke blev opfattet, skred Frederik ind og bad ham kontant gå sin vej. Den kongelige skideballe gjorde efter sigende ungersvenden så rundforvirret, at han omgående forsvandt.

Hverken kongehuset eller Janni Ree vil kommentere historien. Det vil Camilla Dalsgaard dog gerne.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche chokerer: Fortryder ikke forholdet

– Det er rigtigt, at jeg var på Hyttefadet med Janni, og det er rigtigt, at vi mødte kronprinsen. Mere var der ikke i det, siger hun til HER&NU.