Mai Manniche chokerer: Fortryder ikke forholdet

I podcasten 'Realityklubben' taler Mai Manniche nu ud, og så kommer hun med en ekstra dimension på dramaet.

Mens grevinde Alexandra, 58, var kæreste med Nicolai Peitersen, 53, havde han også et forhold til Mai Manniche, 38, der troede, techmillionæren skulle være hendes mand.

Historien blev offentligt kendt i starten af året, og siden har Mai Manniche skullet stå på mål for en del.

- Det har været rigtigt hårdt, starter hun og forklarer:

- Jeg følte rigtig meget skyld og skam, da det gik op for mig, hvad jeg havde været en del af. Jeg ser mig selv som et intelligent menneske, så hvordan kunne jeg tro på ham. Det er et kæmpe tabu. Han er jo en helt anden person, eller jeg troede han var. Det er meget voldsomt at opleve det.

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen på eventyr: Vi gør det igen

Mai Manniche nåede at have et forhold til techmillionæren i halvandet år, mens han, ifølge hende, udsatte hende for gaslighting.

- Han fortalte mig, at han ikke være kærester med Alexandra. Deres forhold var ren performa, da de havde et partnerskab i forhold til forretningen. Det stolede jeg på, og når jeg fik en dårlig intuition, overbeviste han mig om, at alt var godt, lyder det.

Fortryder ikke

I dag fortryder Mai Manniche ikke forholdet. I 2021 blev hun nemlig torpederet af en scooter i Antwerpen i det nordlige Belgien, og Nicolai Peitersen blev hendes redning.

- Jeg var aldrig kommet så godt igennem min ulykke uden ham, så jeg ville ikke ha' været foruden ham, lyder det.

- Han besøgte mig hver dag under min ulykke. Vi så hinanden hele tiden. Han kom til min mors fødselsdag. Jeg mødte hans venner og hans forretningspartnere. Jeg var virkelig glad for ham.