Efter lang kamp: 'Paradise'-Jonass deler stor nyhed

Ærlige Jonass Jannec har længe kæmpet med intens angst, og nu har han taget et stort skridt.

I denne uge kunne 61.382 danskere sænke skuldrene, da de modtog den glædelige nyhed om, at de var blevet optaget på en videregående uddannelse.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen amok: Politiet tilkaldt

Èn af dem er 27-årige Jonass Jannec Jensen, der deltog i sæson 15 af 'Paradise Hotel' tilbage i 2019. Det fortæller han på sin Instagram.

- I går sagde jeg JA TAK til at starte min næste rejse som fysioterapeutstuderende den 1. september, indleder han opslaget.

Og selvom det er et stort skridt for mange at trykke "ja" til tilbuddet om at starte på studie, så krævede skridtet et større afsæt for Jonass at tage.

- For to år siden virkede mine udsigter uendeligt fjerne. Opmærksomheden efter min medvirken på tv i 2018-2019 var overvældende, og jeg kæmpede med intens angst, der dikterede min hverdag. Jeg levede ikke; jeg overlevede. I over to år kæmpede jeg mod angsten og prøvede alt under solen for at overvinde den. Utallige psykologsamtaler, shamanbesøg, naturmedicin - you name it, jeg prøvede det hele, forklarer den ærlige 'Paradise Hotel'-finalist i opslaget og fortsætter:

- Jeg havde alt, jeg drømte om - kæreste, bolig, familie, spændende job og de bedste venner, men alligevel følte jeg mig lille og værdiløs. Jeg nægtede at give op, selvom rejsen langt fra var lineær - et eksempel, 15 kgs ekstremt vægttab på få måneder.

LÆS OGSÅ: Irina afslører stor beslutning: Det er slut

En lang rejse

Mange husker måske, at Jonass dannede par med 'Vild med dans'-stjernen Asta Björk i en længere periode. De to gik fra hinanden i slutningen af 2021 grundet kampen med psykisk sygdom, og Jonass begyndte da det benhårde arbejde med at komme af med sin angst - og det giver nu pote.

- For 1,5 år siden begyndte den virkelige rejse, der førte mig til, hvor jeg er nu. Med fokus på mig selv kæmpede jeg mig fremad, skridt for skridt, på trods af tilbagevendende udfordringer. Træning, coaching, sund kost, motion, tid i naturen - det åbnede dørene for min personlig træner-uddannelse og senere min NLP-coaching uddannelse - og nu en “rigtig” uddannelse, om man vil, skriver Jonass og afslutter med en opfordring til sine 66.000 følgere:

- Hvis et ex-reality-fjols kan, ka’ du ogs’.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-stjerne deler stor nyhed: Jeg er bare lykkelig

Du kan selv læse Jonass' opslag og se hans video herunder: