Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.
Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.

SE BILLEDET: Ung mor har født

Nu er Martinna Petersen mor til fire.

Det har bestemt ikke været en dans på roser for Martinna Petersen, som er kendt fra 'De unge mødre' at være gravid. Hun har heller aldrig lagt skjul på, at hun er panisk angst for at føde, og at hendes tidligere fødsler sidder som traumer i hende.

LÆS OGSÅ: GVFB-Mark er klar til ny kæreste

Derfor besluttede hun i samråd med sin jordemoder, at ved sin fjerde fødsel skulle sættes i gang to uger før tid. Det skete så mandag, hvor Martinna fik taget vandet.

LÆS OGSÅ: Skuespillerpar venter barn nummer to

Herefter kunne man høre hendes mand Mikkel fortælle på hendes story, at han regnede med, hun fødte natten til tirsdag. Den forudsigelse viste sig at holde stik.

- I går d. 14/11 kl. 4.10 kom vores elskede Haya til verden og fuldendte vores familie. Velkommen til, kæreste skat - dig har jeg ventet på for evigt, lyder det fra Martinna til billedet af den lille nyfødte pige.

LÆS OGSÅ: 23-årig 'X Factor'-deltager ramt af hjertestop

Martinna og Mikkel, som også er forældre til tre drenge, kunne altså i går byde deres fjerde barn velkommen. I opslaget står der ikke noget om, hvordan fødslen har været, og det har ikke været muligt at få en kommentar fra Martinna.

Se det søde billede af datteren herunder: