Skuespillerpar venter barn nummer to

Endnu en gang tilsmiler lykken Anna Stokholm og Simon Stenspil

Der er mange måder, hvorpå man kan offentliggøre sin graviditet, men i går gjorde 'Sygeplejerskeskolen'-skuespilleren Anna Stokholm det for rullende kameraer, da hun var i 'Aftenshowet' i anledning af verdens diabetesdag.

LÆS OGSÅ: Efter 14 underretninger på to uger: Ung mor tager orlov fra studiet

Under sin første graviditet blev Anna Stokholm ramt af graviditetsdiabetes, som væltede hendes verden, fortæller hun på Instagram. I 'Aftenshowet' fortalte hun så om myter og fordomme i forbindelse med diabetes, og så fremviste hun en flot mave.

LÆS OGSÅ: Midt i krisen: Frederik og Mary står sammen

- Jeg havde selv enormt mange fordomme, da jeg fik det konstateret. Jeg fik konstateret graviditetsdiabetes under min første graviditet. Min far er type 2-diabetiker, og jeg er arveligt disponeret. Derfor er det bonet ud allerede nu. Jeg siger nu, fordi jeg er gravid igen, lød det i 'Aftenshowet' fra Anna Stokholm.

Skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil har netop den 4. november kunnet fejre sønnen Ziggy Bobs 2-års fødselsdag, og nu kan han altså se frem til at skulle være storebror.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om 'Paradise Hotel'

Se Annas fine mave herunder, hvor man også kan læse mere om hendes kamp mod diabetes, og hvordan det ændrede hendes liv.