Luna Munk i 'Luksusfælden' (Foto: TV3)
Luna Munk i 'Luksusfælden' (Foto: TV3)

Ung mor tager orlov fra studiet

Den seneste tid har været voldsom for 'De unge mødre'-deltageren.

Den seneste måned har været alt andet end sjov for Luna Munk, der er kendt fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Mette Helena skadet: Min ryg sagde knæk

Artiklen fortsætter under videoen...

Den har nemlig budt på stress fra flere sider, og i et opslag på Instagram lukker en ærlig Luna sine 28.500 følgere ind i, hvad der er sket.

- Den 16. oktober startede et helvede. Første underretning, kommune, børnesamtale, møde. Jeg blev hevet tilbage til, hvad der skete for to år siden, nogle så på story, hvor hårdt ramt jeg var. Jeg troede, det var det, indleder Luna sit opslag.

Gennem årene har Luna ikke været bleg for at dele, når livet blev hårdt som enlig mor med tre små drenge, og for to år siden fortalte hun om, hvordan hendes åbenhed flere gange havde betydet, at hendes følgere lavede anonyme underretninger til kommunen omkring hende, hvor hun blev beskyldt for ting ud fra sin ageren på de sociale medier. Og nu bliver der igen kastet om sig med underretninger.

LÆS OGSÅ: Markus Grigo åbner op efter ulykke: Dårlig samvittighed

- Dagen efter blev jeg ringet op, mens jeg stod i Aalborg, efter at have haft forelæsning og mødtes med min nye studiegruppe for første gang. Der var kommet syv nye (underretninger, red.), siden dagen før. Syv?! Jeg husker ikke meget fra turen hjem, andet end at jeg græd og rystede. Og så fortsatte det ellers. 14 underretninger samlet på 14 dage, forklarer Luna videre i opslaget.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel har sat huset til salg

Efter det pludselig var gået stærkt, kom der ro på igen, og det kommer Luna selv med en forklaring på.

- Måske fordi personen nu er klar over, at politiet tager det seriøst, at både jeg og kommunen er i dialog med dem, for alt er udelukket, det er misbrug af midler, det er chikane, det er voldsomt. For ingen er i tvivl, det er den samme person. Selvom den prøver at give sig ud for at være flere personer, så er retorikken enslydende, samme ordlyd som for to år siden, ingen tvivl, slår den unge mor fast.

Pludselig ramte symptomerne

Luna har tidligere åbnet op om, at hun har haft det svært og har oplevet symptomer på stress. Og selvom der kom ro på underretningerne, så kom symptomerne pludselig tilbage med topfart.

- I halvanden uge har jeg haft ro, ro fra møder, ro fra politi, ro fra dialog, ro fra alt. Og med 120 km/t kom alle symptomerner. En belastningsreaktion, retraumitisering. Jeg græder konstant, når jeg er alene, jeg føler ikke, jeg kan få luft, jeg kan ikke være i min egen krop længere. Det er for sindssygt at sidde i en kamp mellem mit rationelle jeg, der godt ved, hvad der er galt, og min psyke, som overtager, forklarer hun og uddyber, hvad det er, der stresser hende:

LÆS OGSÅ: Kåre Quist reagerer på bruddet: Jeg er ikke illoyal

- Næste måned er fyldt med ting, og mit hoved er ved at koge over ved tanken om at skulle battle alt det med fuldtidsstudie, samtidig med at jeg skulle stå til ansvar for en ny ikke selvvalgt studiegruppe. Sidstnævnte var faktisk den største stressfaktor, forklarer hun

Valget er taget

Med de mange stressfaktorer fra øst og vest har Luna nu truffet en stor beslutning om at skære noget af det væk.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører sønnens navn: På listen for tredje gang

- Derfor er valget også taget nu, at jeg tager orlov fra mit 3. modul her på 5. semester, og så tager jeg reeksamen til februar, alene. Så har jeg et par måneder til at finde mig selv, passe på mig selv, samtidig med at jeg kan blive bachelor som planlagt til sommer, fortæller hun og afslutter:

- Og faktisk har jeg ro i maven, ro over at jeg passer på mig selv, for det er jeg pisse dårlig til. Jeg føler altid, jeg skal præstere, for at vise mit værd, få anerkendelse. Det er vel delvist derfor, jeg finder glæde i at være herinde, det kan jeg ikke løbe fra. Jeg kan ikke ændre på, hvad der er sket, men jeg kan passe på mig selv.

LÆS OGSÅ: Efter brud: Her bor Elvira Pitzner nu