Luna Munk i 'Luksusfælden' (Foto: TV3)
Luna Munk i 'Luksusfælden' (Foto: TV3)

Ung mor har det svært

Luna er stresset i en sådan grad, at hun ville blive sygemeldt, men det har hun ikke tid til.

Luna Munk fra 'De unge mødre' har ikke haft det nemt den seneste tid, og det betaler hun i høj grad prisen for nu. Det fortæller hun i et opslag på Instagram, hvor hun forklarer, at selvom hun smiler udenpå, så har hun det rigtig svært inden i.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Camilla Framnes og Dan Andersen fortæller om Reality Awards.

- Det har ikke været nogen hemmelighed, at de sidste måneder har været hårde på hjemmefronten; sygdom på sygdom, eksamen, indlæggelse, skolestart for Zilas, semesteropstart for mig, skriver Luna og fortsætter:

- Jeg er SÅ presset, presset af ikke at føle, jeg slår til, presset over fravær på mit studie, presset over Zilas' skoleopstart og skulle tilpasse det med studiet, konstant finde løsninger, presset på søvnmangel de sidste to måneder, presset over at være alene og konstant løbe hovedet mod en mur, når jeg prøver at række ud til et samarbejde, presset over konflikter og presset over ikke at føle, at jeg slår til nogen af de steder, hvor jeg er presset.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo

Jeg kender mig selv

Luna mener, at hun ville blive sygemeldt, hvis hun tog til lægen. Alligevel så har hun ikke planer om at søge læge og få hjælp.

- Jeg er bevidst om tegnene, jeg kender mig selv ,og jeg kender mine signaler. Jeg ved også, at tiden ikke er til det nu, at jeg ville blive endnu mere stresset i den anden ende, hvis jeg lakkede bagud på mit studie. Og forude er der 2.5 måneds sommerferie for mit vedkommende, så jeg holder fast, jeg skal nok komme igennem, jeg har prøvet værre.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Christianes kæmpe kærlighedserklæring efter brylluppet

I stedet forsøger den unge mor til tre at give sig selv pauser og ro, når hun har mulighed for det.

Se hele Lunas opslag herunder: